Deze versie van de Zomer Advent is niet meer te koop. Wil je hier toch mee aan de slag gaan kun je kiezen voor de 30 dagen Content Inspiratie cursus. Dat is de XXL (en 2022) variant van deze Zomer Advent!

De zomer komt eraan! Iedereen heeft natuurlijk flink naar de zomer uitgekeken want vorig jaar was het eigenlijk maar een halfbakken zomer terwijl sinds een paar dagen nu er weer onwijs veel mogelijkheden zijn.

Alles gaat weer open, we kunnen weer gaan stappen, naar de bioscoop en zelfs weer op vakantie.

Als je een beetje op mij lijkt dan heb je de neiging om alles wat je misschien de afgelopen anderhalf jaar hebt gemist weer in te halen deze zomer. Niet gek ook na die vele weken thuis scholing, de weinige uren die je daardoor beschikbaar had en het doorbikkelen met je bedrijf. Waarschijnlijk heb je amper een vrij moment voor jezelf gehad.

Dus nu de zomervakantie aanbreekt mag je van jezelf relaxen..

MAAR…

Je hebt ook een bedrijf te runnen en ergens voel je ook wel die kriebel dat het allemaal net niet genoeg is geweest. Een kriebel die je vertelt dat je om wat voor reden dan ook niet uit je bedrijf gehaald hebt wat je eruit had willen halen het afgelopen half jaar.

En je bent bang dat wanneer je nu volle bak gaat relaxen in je hangmat je hele bereik instort, de interactie die je had opgebouwd weg blijft en je massaal ontvolgt wordt omdat er niks meer te beleven is op je account.

Dan is al je harde werk voor niks geweest.

Wat nou als ik je vertel dat je je Instagram ook tijdens de zomer een dikke uplift kunt geven in slechts een kwartier per dag voor 24 dagen lang.

Want in de zomer zijn er stiekem heel veel mensen online. Want wat doe je als je lekker ligt te ontspannen op het strand of in Tuinesie? Juist ja. Dan pak je de telefoon erbij en ga je op social media.

Je hoeft echt niet bang te zijn dat je er hele dagen aan kwijt bent. Want je kunt al met 10 minuten per dag of een uur per week heel veel bereiken. Dan kun je de rest van de dag of week lekker in je hangmat hangen of met de kinderen iets leuks doen. En blijf je toch on top of mind op Instagram. 

 

Ik kan je daarbij helpen!

Ik ben Nicole, ook wel bekend als Insta juf en Reels Queen. En ik help ondernemers die klaar zijn met aanrommelen op Instagram zowel qua techniek als inhoud. Ik zorg ervoor dat zij op een relaxte manier, die helemaal bij hen past, hun klanten vinden op Instagram. En nog belangrijker: dat de klanten hen vinden en ze zich ook aangesproken voelen. 

Ik heb inmiddels al meer dan drie jaar ervaring als ondernemer en heb tientallen mensen geholpen om niet alleen het plezier weer terug te vinden in Instagram, maar er ook resultaat uit te behalen!

 

Wat ga je deze zomer doen met de de Zomer Advent Instagram cursus?

Je krijgt iedere dag een opdracht via de email zodat je gelijk, op welk moment dan ook, altijd ermee aan de slag kunt. Je behoud dus ook altijd toegang tot de opdrachten. Dus ook als je een dag wilt overslaan of op één dag meerdere opdrachten wil doen. Het kan allemaal, je hebt namelijk alles in je inbox.

 

  • Je leert hoe je op een efficiente manier toch waardevolle content kunt maken zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn.
  • Je leert welke berichten wél werken als het gaat om engagement en welke net als een verbrande hamburger gewoon niet te versmalen zijn.
  • Ik laat je zien hoe je zo kunt varieren met verschillende type content dat je account en content dynamisch en aansprekend blijft.
  • Je krijgt iedere dag een concrete kapstok die je naar je eigen situatie kunt vertalen. Het is nog net geen invulformat maar je zal niet meer zonder inspiratie zitten.
  • De inspiratie past ook nog bij het seizoen. Ik geef allemaal voorbeelden die te maken hebben met het zomer seizoen zodat je aansluit bij waar mensen op dit moment met hun hoofd bij zitten.

Hoe ziet het er dan praktisch uit?

Je krijgt iedere dag een kort emailtje met de opdracht van de dag, die kun je in maximaal 15 minuten uitvoeren zodat je de rest van de dag tijd hebt voor andere dingen.

De Zomer Advent bestaat uit 24 opdrachten en tips die 24 dagen achter elkaar gestuurd worden. Je bepaalt zelf wanneer je welke opdracht uitvoer en of je een opdracht wel of niet uitvoert. Het hoeft dus niet op chronologische volgorde. 

Je krijgt de opdrachten in je email dus je kunt alles bewaren.

Heb je vragen check dan in bij de Facebook groep “Maak impact met Instagram” want daar heb ik al heel veel tips en tricks gegeven dus grote kans dat je daar vindt waar je naar op zoek bent. En anders zijn er een heleboel leden (inclusief ik zelf) die jouw vragen kunnen beantwoorden. Kom je er echt niet uit mag je me altijd een mailtje sturen. Deze wordt (ivm de vakantie) binnen een paar dagen beantwoord.

Hoe lang duurt de Zomer Advent?

De Zomer Advent duurt 24 dagen. Je hoeft het echter niet 24 dagen na elkaar te doen. Je kunt zelf kiezen wanneer je welke opdracht uitvoert. Hoe eerder je hem aanschaft hoe langer je erover kunt doen uiteraard. Tot de zomer eindigt. 

Tot wanneer kan ik de Zomer Advent doen?

Wanneer je de Zomer Advent hebt aangeschaft via de grote oranje knop dan kun je de Advent doen wanneer je wilt. Al is dat in zomer 2023, dat is helemaal jouw keuze. Je kunt de Zomer Advent echter aanschaffen tot 1 september. Daarna is hij niet meer te koop. 

Is het niet een verkapte content kalender?

Onlangs kreeg ik deze opmerking/vraag en ik wist direct dat meer mensen dit wellicht konden denken. Daarom heb ik hem er hier tussen gezet. 

Want is de Zomer Advent een verkapte content kalender? Je weet wel van die gratis kalenders die je kunt downloaden waarbij dan gezegd wordt dat je op maandag een quote moet delen, op dinsdag iets persoonlijks, op woensdag moet promoten en zo verder…

En dat is dit absoluut NIET! De opdrachten zijn veel inhoudelijjker plus je krijgt niet alleen een opdracht en zoek het maar uit.. Nee er komen voorbeelden, tips, enzovoort. Het is dus mega veel waard!

Wat als ik het niet volhoud die 24 dagen?

Ik ga even de juf uithangen nu. Maar als je jezelf er al niet toe kunt zetten om 24 dagen lang 10 minuten per dag aan je Instagram marketing te besteden, dan kun je jezelf afvragen of je überhaupt wel echt invested bent om iets van Instagram te maken. Dit is by far de allermakkelijkste manier die je ooit van iemand of van mij gaat krijgen om je Instagram een boost te geven. Ik kauw je zowat alles voor, geef je extra tips en de kapstok is er. Je hoeft alleen maar de mail te lezen en 10 minuten aan de post te tikken. Heel veel makkelijker gaat social media marketing niet worden. 

Ik heb niet de tijd om alle opdrachten te doen

Je hebt alle tijd van de wereld. Het zijn 24 opdrachten, ze zitten in je inbox dus desnoods doe je ze volgend jaar. Of herhaal je ze volgend jaar. Als dit al een drempel voor je is.. dan gaat het hem met social media marketing sowieso niet worden. Want als het goed is besteed je nu ook al deze tijd aan je IG marketing. Laat het dan ook effectief zijn. Je bent nu aan het aanrommelen… en zit iedere dag weer met ‘wat moet ik nu weer plaatsen’. Dat wordt in de zomer nog 10x erger. Terwijl wanneer je deze Zomer Advent volgt dan heb je een gestructureerde opdracht en weet je precies wat je moet doen. Het kost je geen tijd. Het scheelt je tijd. 

Waarom is het zo laag geprijsd?

Ik weet het. Deze mini cursus is eigenlijk zoveel meer waard. Maar ik wilde dat het een no brainer prijs zou zijn. Ik gun jou namelijk een zorgeloze zomer. Een zomer lang leuke posts zonder moeite. En daar past deze prijs bij. 

Wat als ik geen inspiratie heb?

Dan is dit juist voor jou! Met de opdrachten uit de Zomer Advent heb je geen inspiratie nodig, het levert je zelfs inspiratie op.