Daar stond ik dan. In mijn nieuwe jurk vol zenuwen te wachten tot de deelnemers van mijn workshop allemaal aanwezig waren. Nadat iedereen zijn plekje had gevonden en het kletsen steeds minder werd begon ik met praten. En alle zenuwen die ik had vloeiden uit mijn lijf.

Dit is het. Dit is wie ik ben en waarvoor ik hier ben. Ik ben er om anderen iets mee te geven. Iets te leren over het belang van bloggen voor je bedrijf en hen de kracht van waardevolle content te laten ontdekken.

Na een (veel te lang) voorstelrondje startten we met het belang van zakelijk bloggen. Waarom wil je bloggen voor je bedrijf? Waar denk je aan wanneer je erover denkt? En wat is JOUW blogdoel?

Er werden een aantal mooie antwoorden gegeven zoals “ik wil bloggen omdat ik zo meer mensen kan bereiken”. Maar het mooiste antwoord vond ik nog wel dat iemand zei dat ze graag wilde bloggen omdat ze anders wil zijn dan de rest.

Anders dan de rest

Met zoveel andere ondernemers die in dezelfde branche, sector of niche zitten als jij lijkt het soms een onmogelijke taak om op te vallen. Om jezelf te kunnen laten zien en iets extra’s of unieks te geven.

Bloggen maakt jou (onder andere) uniek. Door te bloggen kun jij jezelf op een hele andere manier laten zien dan jouw concullega’s. Je kunt waarde geven, je expertise laten zien, inspireren en informeren op jouw eigen manier. Met jouw eigen verhaal daarin verweven.

Wil jij ook anders zijn dan de rest? Begrijp jij de kracht van waardevolle content en zie jij ook in dat een blog een oneindige houdbaarheidsdatum heeft en daardoor ontzettend waardevol is.

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik geef regelmatig workshops ‘bloggen voor je bedrijf’. En daarbij durf ik je gerust te beloven dat je met een hoofd (en schrift!!) vol ideeën naar buiten loopt en je weet hoe je moet beginnen of verder moet gaan. Dat je de kracht van bloggen ontdekt en weet hoe je vanuit hier andere content kunt maken.

Ik beloof je 2,5 uur vol waardevolle tips, handvatten én een extra persoonlijk cadeautje waarmee je direct aan de slag kunt. En jouw investering hierin is slechts €59,- ex btw.

Waar wacht je nog op?

Veel liefs
Nicole

Ps. Komt de eerstvolgende datum niet uit of ontvang je het liefst nu al een aantal persoonlijke tips? Vraag dan een gratis sessie aan. Kijk snel of ik nog plek heb.