1 op 1 traject

“content krachten bundelen”

HERKEN JIJ DIT..?

R

Doe jij maar wat als het gaat om social media?

R

Heb je er een dagtaak aan om content te bedenken?

R

Weet je niet hoe je social media kunt plannen?

R

Lijk je de ‘verkeerde’ mensen aan te trekken?

R

Krijg je geen interactie met je volgers?

R

Weet je niet goed wat je te melden hebt?

R

Weet je niet goed wie je ideale klant is of hoe je haar/hem kunt bereiken?

R

Wil je geen overkill veroorzaken met nieuwsbrieven of op social media.

R

Weet je niet hoe je jouw strategie bepaalt?

Ik ga je helpen!

In mijn 1 op 1 coaching traject gaan wij onze content krachten bundelen. Want jij hebt een verhaal te delen. Een verhaal waarmee jij jouw klanten kunt helpen. Je weet misschien nog niet zo goed wat dat verhaal is. Of hoe je deze het beste kunt delen. Dat is waar ik bij om de hoek kom kijken. Ik ga je helpen met de juiste mindset maar vooral ook met de praktische zaken. Want content creëren hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Samen gaan wij kijken naar waar je precies tegenaan loopt en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Heb je structuur en inspiratie nodig dan gaan we daar mee aan de slag. Mis je de juiste focus dan leggen we daar onze aandacht op.

Geen ‘ik vertel je hoe het moet’ gebeuren, maar juist samen kijken wat bij JOU past. Want jij hebt alles al in je zitten om de juiste content te maken en daarom klanten aan te trekken. En tijdens dit traject halen we dit naar boven. Samen zijn we sterker, daar geloof ik heilig in!

Zo ziet dit 1 op 1 traject eruit:

h

Vragenlijst

Voor deze sessie plaatsvindt ontvang je eerst nog een vragenlijst om te bepalen waar jij tegenaan loopt, waar je hulp bij nodig hebt en vertel je nog wat over jou en je bedrijf.

Live 1 op 1 sessie

We starten met een 1 op 1 live sessie van 2,5 uur op een nader te bepalen plek. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de vragenlijst. Ik ga je helpen met het zetten van de eerste stappen in de juiste richting. 

Online sessies

In een periode van 2,5 tot 3 maanden plannen we nog vijf online sessies van een uur in. Tijdens deze sessies bespreken we opdrachten, kun je me vragen stellen en maken we een plan voor de komende periode.

Extra's

Naast de sessies ontvang je ook nog werkboeken met opdrachten, een seo en blog checklist, feedback op je content, een mini cursus Canva en/of Instagram en nog veel meer.