Er staat weer een nieuwe aflevering online! Als er iets is waar ik veel mensen over zie en hoor klagen is het wel over social media. Ze hebben niet genoeg volgers. Niet genoeg bereik. Het algoritme is stom. Ze krijgen weinig likes, reacties. En als je dan echt gaat kijken naar wat ze ervoor doen om beter gezien te worden. Dan zie ik dat er maar weinig gebeurd.

Het is niet zodat wanneer je elke dag iets plaatst op social media je automatisch gevonden gaat worden. ‘Iets’ plaatsen is niet genoeg. Het moet ten eerste wel waardevol zijn. Iets waar je anderen mee kunt motiveren, inspireren, aan het denken zetten. Wat dan ook. Als het maar waarde heeft voor de ander. Over jezelf vertellen kan ook van waarde zijn, omdat mensen je zo leren kennen. Maar toon dan ook interesse in de ander.

Ga in gesprek op social media

Social media heet niet voor niets zo. Wees sociaal. Ga in gesprek met anderen. Maak connectie. De reden dat je content maakt is om anderen te inspireren, motiveren, informeren. En om anderen daardoor te leren kennen, zodat je diegene beter kunt helpen.

Deze aflevering gaat diep op dit onderwerp in. Waarom is het belangrijk om gezien te worden en hoe doe je dat nu?

Volg me via iTunes of Spotify en laat ook een review achter. Delen op Instagram is lief!