In deze tweede aflevering van mijn Podcast vertel ik je over mijn online training die ik afgelopen zomer lanceerde. Was het een top idee of eigenlijk een flop? De reden dat ik hier een podcast over gemaakt heb is omdat ik graag eerlijk wil zijn over de dingen die ik doe en de resultaten die ik er wel of niet mee behaal. Soms lijken dingen bij anderen zo’n succes en blijkt achteraf dat dit het helemaal niet was. Of andersom. Dat kan natuurlijk ook.

Toch een online training?

Vorig jaar volgde ik een programma bij Rosanne Raubun waarin ik leerde hoe ik mijn eigen online trainingen kon maken. Het leek me namelijk super gaaf om een eigen online training te maken en om eerlijk te zijn: ik kwam als ondernemer net pas kijken en had het idee dat dit ook hét ding was om te doen. Dat programma was echt top en binnen no time had ik een heel mooi online programma staan. Achter de schermen tenminste. De inhoud had ik wel globaal op een A4tje, maar niet echt gemaakt.

Ik had zelfs een landingspagina online gezet en erover gecommuniceerd via Instagram. Maar uiteindelijk heb ik die landingspagina verwijderd en besloot ik er dus (voorlopig) niets meer mee te doen. De website bleef wel bestaan maar werd gewoonweg niet meer door me gebruikt.

Tot opeens het idee weer in me opkwam om een online training te geven in de zomervakantie. Hoe ik hier alsnog op kwam en hoe het verder gelopen is vertel ik je dus in deze tweede aflevering van mijn podcast ‘jouw verhaal telt’. Laat je me weten als je hem geluisterd hebt? Ik zou het ook tof vinden wanneer je er iets over op Instagram zet. Wanneer je mij tagt in dit bericht zal ik hem voor je delen!