Tijdens mijn vakantie liep ik in de vroege ochtend regelmatig naar het strand om daar mijn rust te vinden. Want de zee zorgt voor rust in mijn lijf. Ik raak geïnspireerd, kan alles veel beter relativeren en op een rijtje zetten en alle onrust verdwijnt. Ik besefte me tijdens een van deze wandelingen ook dat ik mezelf lange tijd iets heb wijs gemaakt wat niet klopt. En dat er waarschijnlijk veel mensen zijn die dit ook herkennen.

Meer rust nemen

Daarom besloot ik ter plekke om mijn allereerste podcast op te nemen over hoe we onszelf tegenhouden als het gaat om rust nemen en vinden. Het pakken van rust is zo belangrijk, want pak je deze niet dan kun je ook niet datgene bereiken wat je het liefst wil. Want je blijft tegen een stenen muur aan lopen, eentje die je zelf hebt gebouwd.

Als moeder en ondernemer ervaar ik dat ik echt te weinig tijd voor mezelf neem. Alle tijd die er vrij komt steek ik in mijn bedrijf, het huishouden, scrollen op social media, filmpjes kijken. Maar geeft mij dit rust? Geeft mij dit inspiratie? Vertrouwen? En de kracht om te maken wat ik van mijn bedrijf en mijn leven wil maken? Nee. In deze podcast aflevering ga ik wat dieper op in.

Ik help je jouw verhaal vertellen

In deze podcast deel ik ook de reden waarom ik een podcast wilde opnemen. En de grootste reden is omdat ik jou heel graag help met het vertellen van jouw verhaal. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om naar buiten te treden. Om jezelf te laten zien en op die manier impact te maken op je doelgroep. In het tweede deel van deze podcast ga ik meer in op de impact die je met jouw verhaal kunt maken. En wat zo’n verhaal nu eigenlijk inhoud.

Benieuwd naar deze aflevering? Je kunt hem hieronder beluisteren!

Uiteraard is mijn Podcast ook via iTunes en Spotify te beluisteren.
Laat je op iTunes dan ook een review achter? Daar help je me enorm mee!