Over Nicole Adelaars – Instagram-expert

Jarenlang blogde ik ‘veilig’ vanachter mijn laptop voor mijn eigen blog Meisje Eigenwijsje. Toen deze hobby uitliep tot een serieus bedrijf, realiseerde ik hoe belangrijk het was om mijzelf te laten zien. Mensen kopen namelijk vaak vanuit verbinding.

Maar jeetje, wat een drempel was dat! Jezelf laten zien als ondernemer is spannend. En ja, ook ik had last van die stemmetjes in mijn hoofd.

“Wie zit er nou op jou te wachten Nicole?”

“Welke foto’s moet ik nu weer plaatsen?”

“Hoe kan ik mijn verhaal nou op een leuke manier delen?”

Toch ging ik die drempel over want anderen helpen en verbinding maken is een typisch onderdeel van mijn zorgzame karakter. Dit ging niet zonder succes! Inmiddels weet ik als geen ander hoe je Instagram succesvol inzet voor jouw bedrijf, ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en heb ik veel ondernemers geholpen om hetzelfde te bereiken.

Dit kan ik ook voor jou doen!

Bloggende Insta-juf

Op mijn 18e startte ik met bloggen. Voor mij was dit een uitlaatklep die ik deelde in dagboekvorm op mijn andere website Meisje Eigenwijsje. Naar mate de tijd vorderde, werd het bloggen steeds serieuzer. Mijn website kreeg meer bezoekers en op Instagram groeide het aantal volgers hard. Toen ik merkte dat mijn blogs écht voor impact zorgden, werd ik steeds fanatieker. Ik begon er zelfs geld mee te verdienen. Al die tijd was Instagram een belangrijk medium om meer mensen te bereiken.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik nog tips had, hoe ik zoveel interactie had en of ik het ook aan anderen kon leren. Herkenning bij anderen zorgt vaak voor verbinding en daarom laat ik zoveel mogelijk van mijzelf zien. Inmiddels leer ik als heuse ‘Insta-juf’ hoe jij dit als ondernemer ook doet. Maar dan wél zodat het helemaal past bij jou en je bedrijf.

De term Insta-juf is ontstaan omdat ik altijd bereid ben om andere ondernemers iets nieuws te leren. Hierbij houd ik niet alleen rekening met jou als ondernemer, maar ook met jou als persoon.

Wees gewaarschuwd: als een echte juf ben ik streng wanneer nodig, maar leg altijd alles uit met mijn Brabantse humor. Ik laat je graag zien waar jouw eigen kracht ligt, dus begin maar alvast met het ophangen van de slingers!

Typisch Nicole

  • Al dansend en lachend zie je mij regelmatig in een nieuwe Reels-video voorbijkomen;
  • Niet voor niets noemen veel mensen op Instagram mij dan ook de ‘Reels-queen’;
  • Als echte Brabantse Bourgondiër houd ik van gezelligheid;
  • En maak je mij héél blij met sushi en échte Spaanse paella;
  • Op z’n tijd maak je mij blij met een goed feestje met een biertje of wijntje in mijn hand;
  • Hoewel ik veel lach, kan ik ook intens genieten van rust en ‘me-time’;
  • Naast Insta-juf ben ik ook moeder van Fay en Milo;
  • En – nog steeds – gelukkig getrouwd met Bart;
  • Ik woon in een klein dorpje in Brabant; Someren-Heide, waar je me regelmatig wandelend vindt terwijl ik stories opneem.