Over mij

Vertel je vol passie over je werk, maar vindt je het lastig om jouw missie en verhaal op een krachtige manier via online content over te brengen?

Ik weet hoe jij je voelt. Online zichtbaar zijn door middel van allerlei content zoals blogs, Instagram Stories en social media posts is best spannend. Want wat wil nou? Jouw dienst of product staat niet centraal, maar jij zelf. En dat is een behoorlijke drempel om overheen te stappen. Want net als jij ben ik er liever voor anderen. Zet ik hen in het zonnetje. En blijf ik liever op de achtergrond. Het voelt als egocentrisch om jezelf te laten zien en te vertellen over wie je bent, wat je doet en waar jouw expertise ligt. 

En toch, door de jaren heen, heb ik ervaren wat de impact is wanneer je dit toch doet. Op mijn 18e ben ik gestart met bloggen, vooral in dagboekvorm en ik vond het zeer interessant om op die manier anderen te leren kennen. Een aantal jaar later, in 2013, startte ik mijn huidige persoonlijke blog; Meisje-Eigenwijsje. Wat begon als uitlaatklep voor mijn gedachten en gevoelens veranderen in een van mijn grootste passies en successen. Tot op heden deel ik mijn leven op deze blog en ontvang ik telkens weer geluiden van herkenbaarheid vanuit andere moeders. Ik ervaar steeds weer hoeveel impact mijn blogs hebben op anderen. Daarnaast begon ik ook geld te verdienen met deze blog.  

Dat was voor mij dan ook het teken om hier meer mee te doen. Om al mijn ervaring en kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan te stoppen in een bedrijf waarmee ik anderen kan helpen. In oktober 2017 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Ik die altijd maar op de achtergrond bleef en ervoor zorgde dat anderen konden stralen werd nu opeens zelf het middelpunt. Ik startte een nieuw instragram account en liet daar mezelf beetje bij beetje zien. En ook dat werkte. Vanuit daar ben ik me verder gaan verdiepen in content marketing en heb ik door vallen en opstaan geleerd wat ik nu weet.  

Naast mijn werkzaamheden als blogger op mijn persoonlijke site en als blog- en contentcoach voor ondernemers ben ik getrouwd met Bart, heb ik twee prachtige kinderen (Fay van 6 en Milo van 2) en twee honden. Wij wonen in een mooi dorpje in Brabant, genaamd Someren-Heide. In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd met mijn gezin, familie en vrienden door, lees ik graag een boek en wandel ik door de natuur. Klinkt lekker cliché, iets wat ik tien jaar geleden nooit gedacht had, maar waar ik nu ultiem van geniet. 

Na deze tekst nieuwsgierig geworden? Volg me dan op Instagram om meer over mij te weten te komen of kijk bij mijn diensten om te zien op welke manier we kunnen samenwerken!