Over mij

“Mijn talenten optimaal inzetten en doen waar ik goed in ben!”

Dit is voor mij de drijfveer geweest om mezelf volledig te richten op mijn grootste passie: Nicole Adelaars – blog- & contentcoach voor ondernemers. Op de basisschool begon het al; ik schreef hele verhalen  en gedichten in een schriftje en had dagboeken vol met al mijn gedachten en dromen. Mijn leerkracht Nederlands op de middelbare stimuleerde mij om hiermee door te gaan en ik schreef de mooiste gedichten. Zelfs voor mijn opa’s begrafenis kwam er een parel uit de bus.

Zelf zag ik dat niet zo, het was voor mij vooral een uitlaatklep. Net zoals de blog die ik op mijn 18e startte. Na flinke tussenpozen begon ik in 2013 opnieuw mijn gedachten en gevoelens op te schrijven op een blog en deze veranderde van een uitlaatklep in een van mijn grootste passies. Tot op heden deel ik mijn leven op die blog en hoor ik vele geluiden van herkenbaarheid vanuit andere moeders. Bedrijven en opdrachtgevers weten me sinds nu ook te vinden en ze zijn gecharmeerd van het persoonlijke tintje wat ik aan artikelen meegeef.

In november 2016 startte ik als werknemer bij een webshop om daar het zwangerschapsverlof van de eigenaresse op te vangen. Mijn takenpakket daar werd groter en groter en ik ontdekte dat juist die taken perfect bij mij pasten. Daar lag mijn talent. Zo begon dus ook het idee om als Virtual Assistant en tekstschrijver aan de slag te gaan te borrelen. En in oktober 2017 nam ik dan eindelijk de stap en schreef mij in bij de Kamer van Koophandel.

Naast mijn werkzaamheden als blogger op mijn persoonlijke site en als blog- en contentcoach voor ondernemers ben ik getrouwd met Bart, heb ik twee prachtige (jonge) kinderen en twee honden. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met hen door, lees ik graag een boek en wandel ik door de natuur. Klinkt heel cliché en vooral heel burgerlijk. Maar mijn waardevolle tijd besteed ik het liefst met dierbaren en met het ontdekken van de wereld zoals hij is. Dat kan zijn door een mooie reis te maken, maar ook gewoon door het dichterbij huis te zoeken in de omgeving waar we wonen.