Ontzorgen

Je kent de voordelen van bloggen en plukt daar graag de vruchten van, maar het lukt je maar niet om er een prioriteit van te maken. Dan ben ik er voor je om jou te ontzorgen. Ik haal bloggen van je to do lijst en neem het van je over. Ook wat betreft webteksten, nieuwbrieven en persberichten weet ik wat aanspreekt.

Blogpakketten

Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw wensen werk ik met verschillende pakketten.

Frequentie

Het is het meest effectief wanneer je wekelijks een blog plaatst. Dit betekent echter niet dat een andere frequentie niet effectief is. Integendeel. Wanneer je met regelmaat een blog plaatst, of dat nu 1x, 2x of 4x per maand is, zal dit op lange termijn enorm veel effect hebben. Zolang het maar op regelmatige basis is.

Manier van samenwerken

Wat betreft de manieren van samenwerken verschilt dit ook per persoon. Wil de een het liefst alles via de email aanleveren, de ander vindt het prettig om de onderwerpen en inhoud telefonisch te bespreken. Wat voor jou het fijnste werkt en het meest ontzorgt.

Tekstschrijver

Dat tekstschrijven heel anders is als bloggen weet ik maar al te goed. Terwijl bloggen het meeste effect heeft op de lange termijn moeten teksten in een nieuwsbrief en/of website direct aansporen. Ook die zorg kan ik voor je wegnemen. 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven sterven een langzame dood? Integendeel! Nieuwsbrieven zijn juist een ontzettend fijne manier om verbinding met je doelgroep te maken en om hen uiteindelijk aan te sporen tot koopgedrag. Hier help ik je dan ook graag bij.

Websiteteksten

Zit jij uren aan een producttekst, een over-mij pagina of weet je gewoon niet wat je op je homepage moet zetten? Ik help je hierbij!

Ebook

Wil jij graag een Ebook maken voor jouw klanten of doelgroep maar ben je niet zo goed in tekst? Vertel mij wat je ermee wilt vertellen en ik zorg dat het een tekstueel plaatje wordt.

Blogpakket #1

Schrijf je zelf maandelijks een blog dan kan het interessant zijn om voor dit pakket te kiezen zodat je in ieder geval 2x per maand een blogartikel online kunt zetten. Mocht je dan zelf in tijdnood komen heb je in ieder geval minimaal één blog die maand al online staan.

Wat bied ik aan in dit pakket?

Eén blog per maand, SEO-proof geschreven, tussen de 300 – 600 woorden.
Eventueel hulp bij het creëren van social media posts (Instagram & Facebook)

Blogpakket #2

Dit pakket is uitermate geschikt voor ondernemers die met regelmaat een blog online willen zetten. Of je het nu volledig uit handen wilt geven of je schrijft zelf ook nog blogs. Dit pakket geeft jouw veel meer rust maar ook veel meer zichtbaarheid!

Wat bied ik aan in dit pakket?

Twee blogs per maand, SEO-proof geschreven, tussen de 300 – 600 woorden.
Eventueel hulp bij het creëren van social media posts (Instagram & Facebook)

Blogpakket #3

Zowel voor Google als jouw ideale klant is het erg prettig wanneer er met regelmaat een blogartikel online komt. Mijn advies is dan ook om zeker 4x in de maand een artikel online te zetten. Daarvoor is dit pakket.

Wat bied ik aan in dit pakket?

Vier blogs per maand, SEO-proof geschreven, tussen de 300 – 600 woorden.
Eventueel hulp bij het creëren van social media posts (Instagram & Facebook)