Ondersteuning

Je wilt heel graag actiever zijn met bloggen en social media. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Waar het bij anderen zo makkelijk lijkt schiet je zelf telkens weer in de stress wanneer je moet gaan bedenken wat je nu weer moet posten. Ik kan jou hierin ondersteunen.

Blogondersteuning

Soms is een duwtje in de rug, of iemand die even met je meedenkt, al voldoende. Daarvoor heb ik mijn ondersteuningspakketten ontwikkeld. Om jou de handvaten te geven die je nodig hebt. 

Brainstormsessie

Je kent het vast wel, je wilt wel bloggen maar je weet maar niet waarover. Daarom heb ik de brainstormsessies in het leven geroepen om jou daarmee te helpen. Dit kan eenmalig, maar we kunnen ook afspreken om elk kwartaal ‘rondom de tafel’ te zitten.

Blogscan

Heb je al een (groot) aantal blogs online staan, maar denk je dat er nog wel wat te verbeteren valt? Dan is een blogscan vast en zeker voor jou. Bij een blogscan kijk ik onder andere naar de SEO, structuur en inhoud. Ik geef tips en handvaten mee en een plan van aanpak.

Blogcoach

Heb je nog niet zoveel blogs online of heb je net wat meer begeleiding nodig? Iemand die op regelmatige basis met je meedenkt, je blogs redigeert en praktische tips geeft? Dan zijn de coachingsessies wat voor je. Je kunt ervoor kiezen om losse sessies te boeken of we maken er samen een heel traject van