Content strategie

Je wilt heel graag actiever zijn met bloggen en social media. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Waar het bij anderen zo makkelijk lijkt schiet je zelf telkens weer in de stress wanneer je moet gaan bedenken wat je nu weer moet posten. Ik kan jou hierin ondersteunen.

Content strategie

Soms is een duwtje in de rug, of iemand die even met je meedenkt, al voldoende. Daarvoor heb ik mijn ondersteuningspakketten ontwikkeld. Om jou de handvaten te geven die je nodig hebt. 

NIEUW! Content krachten bundelen (1 op 1 sessie)

Het hebben van een content strategie en planning is ontzettend belangrijk. Hoe fijn is het dan om dit samen met een expert te doen die met jou gaat zitten en met jou meedenkt. Die expert ben ik, maar jij hebt veel meer Content Kracht in je zitten dan je denkt en dat haal ik bij jou naar boven tijdens deze 1 op 1 sessie. Samen zijn we sterker, daar geloof ik heilig in!

Voor januari 2019 heb ik al twee data geprikt waarop ik deze 1 op 1 sessies ga houden. Van de vier plekken zijn er al twee bezet. Dus wees er snel bij. Er is nog plek op zaterdag 12 januari 2019 van 14 – 16 uur en op zaterdag 26 januari van 14 – 16 uur.

Brainstormsessie

Je kent het vast wel, je wilt wel bloggen maar je weet maar niet waarover. Of je vraagt je af wat je nu weer in je nieuwsbrief of op social media moet zetten. Daarom heb ik de brainstormsessies in het leven geroepen om jou daarmee te helpen. Dit kan eenmalig, maar we kunnen ook afspreken om elk kwartaal of elke maand ‘rondom de tafel’ te zitten. Deze sessie is volledig online.

Website- en/of blogscan

Kunnen jouw teksten en blogs wel een update gebruiken? Heb je het gevoel dat je niet alles eruit haalt wat erin zit? Merk je dat mensen je teksten wel lezen maar er verder niets mee doen? Dan is een website- en/of blogscan vast en zeker voor jou. Bij beide scans kijk ik onder andere naar de SEO, structuur en inhoud. Ik geef tips en handvaten mee en een plan van aanpak. Maar ik kan de teksten ook voor je onder handen nemen uiteraard!

Content coach

Het hebben van een strategie en content planning is ontzettend belangrijk. Maar om dit alleen op te zetten is soms best wel pittig. Hoe fijn is het dan om dit samen met een expert te doen die met jou meedenkt, handvaten en tips geeft. Die expert ben ik, al heb je zelf veel meer content kracht in je zitten dan je denkt. En dat haal ik juist bij jou naar boven.

Of heb je wat meer begeleiding nodig wat betreft blogs? Iemand die op regelmatige basis met je meedenkt, je blogs redigeert en praktische tips geeft? Dan zijn de coachingsessies ook voor jou. Je kunt ervoor kiezen om losse sessies te boeken of we maken er samen een heel traject van