Ben jij er ook zo klaar mee dat je niet de juiste volgers lijkt aan te trekken op Instagram?

Of dat er telkens weer volgers bij komen maar deze net zo hard weer verdwijnen? 

Hoe komt het nou dat er zoveel anderen wel succes lijken te hebben op Instagram en het bij jou niets oplevert?

Je steekt er zoveel tijd in, maar krijgt er dus niks voor terug.

Tijd voor verandering! 

En dan niet op de “oh wat fijn daar heb je weer een tip” manier. Want jij bent klaar met al die losse tips en al het gerommel.

Vergis je echter niet. Want het kan soms bij anderen aan de buitenkant lijken alsof ze veel succes hebben. Trust me, been there, done that and bought the t-shirt die me niet meer past.

Ook tegen mij werd er gezegd “jij gaat lekker he, want ik zie je zoveel online”. Maar weet je? Heel zichtbaar DOEN is nog niet echt zichtbaar ZIJN. Want ja iedereen vond me leuk, maar wat ik nou precies deed? Dat wisten ze niet. En om eerlijk te zijn. Ik zelf ook niet.

Nu is dat anders.

Inmiddels weet ik precies wat ik toen fout deed en vooral wat je dan WEL moet doen. En ja.. nu loopt het. Nu weet jij wat ik doe. Ik zelf ook 😉

Na deze Masterclass weet je

  • hoe je de aandacht kunt grijpen van je volgers
  • wat er voor nodig is om te groeien zodat je meer volgers krijgt en je bereik vergroot
  • wat er voor nodig is om meer resultaat uit je Instagram te halen
  • hoe je meer interactie krijgt zowel in Stories als posts

Deze Masterclass mag je niet missen als je Instagram bij tijd en wijle maar lastig vind. Je doet maar wat en hebt geen (goede) strategie.

De Masterclass is óók voor jou als je niet zo goed weet hoe je jouw doelgroep kunt vinden en bereiken. Of wanneer je interactie vrijwel nihil is en je niet zo goed weet wat je verkeerd doet.

Oh en natuurlijk is de Masterclass ook voor jou wanneer er telkens weer volgers bij komen maar deze net zo snel lijken te verdwijnen.

Ondernemers deden de vorige keer mee!

Masterclass: Meer echte volgers op Instagram

Met dit formulier schrijf jij je zelf in voor mijn gratis Masterclass "Meer echte volgers op Instagram op 22 juni 2021 om 10 uur.

Na het inschrijven ontvang je een mail met de informatie en de link naar de FBgroep waar de Masterclass wordt gegeven. Ook ontvang je verdere mails met info over de masterclass. Uiteraard kun je op elk moment uitschrijven.

De masterclass start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)