Op dinsdag 14 juli 2020 om 10.00 uur geef ik een online Masterclass “Stories maken”.

Deze masterclass van zo’n 90 minuten wordt een hele informatieve maar vooral ook interactieve Masterclass. Het is dus niet alleen maar luisteren en eventueel vragen stellen. Nee jij gaat ook direct aan de slag met het maken van Stories.

In deze Masterclass laat ik je zien:

  • Hoe je een goed verhaal neerzet zodat jouw volgers je niet alleen leren kennen maar ook leuk gaan vinden én vertrouwen.
  • Hoe de verschillende functies op de Instagram Stories allemaal werken
  • Waarom je Stories zou willen maken als bedrijf en HOE je meer bereik krijgt door het maken van Stories.
  • Welke onderwerpen je allemaal kunt behandelen in de Stories, welke content past wel en welke niet.

En daarnaast gaan we dus ook letterlijk aan de slag en verwacht ik van jou een open en actieve houding. Natuurlijk is dat eng. Maar ik ben er juist om jou over die (technische) drempel heen te helpen.

Van te voren ontvang je van mij een mail met daar in wat je allemaal nodig hebt. (Sowieso een laptop/tablet én natuurlijk je eigen telefoon)

Deze masterclass is op 14 juni 2020 te volgen vanuit een plek naar keuze. Of dat nu je achtertuin is, je badkuip of langs een zwembad dat maakt niet uit. Na het officiële gedeelte van 90 minuten is er nog ruimte voor vragen. 

Zorg dat je er bij bent! Je haalt er namelijk het meeste uit als je er live bij bent. Tot dan!

Kun je er niet live bij zijn? Schrijf je dan toch in, dan ontvang je de link naar de replay. Er zijn namelijk slechts 10 plekken beschikbaar en de eerste vier zijn al vergeven.

Let op: het bedrag wat hieronder staat is al INCL BTW. Het bedrag excl btw is €39,-.