Op dinsdag 25 augustus 2020 om 19.30 uur geef ik voor de tweede keer een online Masterclass “Stories maken”.

Deze masterclass van zo’n 90-120 minuten wordt een hele informatieve maar vooral ook interactieve Masterclass. Het is dus niet alleen maar luisteren en eventueel vragen stellen. Nee jij gaat ook direct aan de slag met het maken van Stories.

In deze Masterclass laat ik je zien:

  • Hoe je een goed verhaal neerzet zodat jouw volgers je niet alleen leren kennen maar ook leuk gaan vinden én vertrouwen.
  • Hoe de verschillende functies op de Instagram Stories allemaal werken
  • Waarom je Stories zou willen maken als bedrijf en HOE je meer bereik krijgt door het maken van Stories.
  • Welke onderwerpen je allemaal kunt behandelen in de Stories, welke content past wel en welke niet.

En daarnaast gaan we dus ook letterlijk aan de slag en verwacht ik van jou een open en actieve houding. Natuurlijk is dat eng. Maar ik ben er juist om jou over die (technische) drempel heen te helpen.

Van te voren ontvang je van mij een mail met daar in wat je allemaal nodig hebt. (Sowieso een laptop/tablet én natuurlijk je eigen telefoon)

Deze masterclass is op 25 augustus 2020 te volgen vanuit een plek naar keuze. Of dat nu je achtertuin is, je badkuip of langs een zwembad dat maakt niet uit. De replay is tot 1 oktober te bekijken.

Zorg dat je er bij bent! Je haalt er namelijk het meeste uit als je er live bij bent. Tot dan!

Kun je er niet live bij zijn? Schrijf je dan toch in, dan ontvang je de link naar de replay. Er zijn namelijk slechts 10 plekken beschikbaar en de eerste keer waren die plekken vrij snel bezet.

Let op: het bedrag wat hieronder staat is al INCL BTW. Het bedrag excl btw is €39,-.