Samenwerkingen

Sinds eind 2018 richt ik mij op het samenwerken met andere ondernemers. Daarvoor nam ik vooral werk uit handen, maar ik heb ontdekt dat het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Oftewel, ik ben een enorm zorgzaam typ en wil heel graag anderen helpen. En het dan liefst verder helpen. Anderen de lessen leren die ik door de jaren heen heb geleerd en hen laten inzien dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. En dat elke verhaal telt. 

Dat is dan ook de reden dat ik mezelf niet alleen als coach zie, maar vooral ook als mentor. En dat ik dus ook samenwerk met mijn klanten. En hen niet vertel wat ze moeten doen. Want dat past niet bij mij, maar ook niet bij het samenwerken.

Voordat een samenwerking begint spreek ik graag eerst met je af. Meestal is dat online via een video gesprek of aan de telefoon. Ik wil weten wie jij bent en vooral waar je verlangens liggen. Wat houdt jou tegen om te doen wat je eigenlijk wilt. Om juist die impact te maken die je altijd maakt bij jouw klanten.

Uit zo’n gesprek komt dan vanzelf hoe onze samenwerking start. Wordt het een compleet 1 op 1 traject? Gaan we voor de 1 op 1 sessie? Volg je een workshop bij mij of is een online training al een goede start? Ik ga graag met je in gesprek om te zien hoe wij het beste kunnen samenwerken zodat jij nog meer impact maak op jouw ideale klanten. 

Ik volg bij Nicole haar content traject en een van de dingen waar ik haar heel erg dankbaar voor ben is dat ze me helpt bij het schrijven van blogs. Ik had al ooit een blogcursus bij iemand gedaan, maar het lukte mij niet om de tips goed toe te passen en bleef ik me onzeker voelen hierover. Naast de blogtechniek vind ik dus de persoonlijke feedback die ze me op mijn blogs geeft heel fijn.

Hier heb ik veel van geleerd en na een paar keer feedback te krijgen zag ik al snel verbetering in mijn blogs én ook in mijn zelfvertrouwen om blogs te schrijven. Het gaat nu veel efficiënter wat me ook weer tijd bespaard. Ofwel een aanrader!

Els van Dongen

Persoonlijke groeicoach, Elsvandongen.com

Ik wilde al langer bloggen maar het kwam maar niet van de grond. Nicole gaf met de workshop ‘bloggen voor je bedrijf’ bruikbare tips waardoor ik de (zelfopgelegde) drempel eindelijk over kon stappen en echt ben gestart met bloggen. Het fijne aan Nicole vind ik dat ze je helpt om het zelf te doen maar als je het toch lastig vindt ze ook allerlei opties heeft waarmee ze je helpt en je het samen kunt doen.

En haar berg met ervaring kwam natuurlijk ook naar voren in de workshop waardoor je merkt dat de tips die ze geeft ook écht werken.

Chantal Biljard

Grafisch ontwerper, Bonte Raaf

Gastblogs & interviews

 

Mijn complete missie bestaat uit het helpen van andere ondernemers met het delen van hun verhaal. Ik doe dat op allerlei manieren zoals het geven van gratis tips en inzichten, maar ook door de blog- en contenttrajecten die ik heb. Echter zijn er nog veel meer manieren om met mij samen te werken. Zo interview ik regelmatig bloggende ondernemers over hoe zij bloggen voor hun bedrijf inzetten en dit interview plaats ik op mijn website. Natuurlijk besteed ik er ook aandacht aan op mijn social media kanalen waardoor zij op een mooie manier een deel van hun verhaal kunnen vertellen aan mijn publiek. 

Daarnaast plaats ik ook wel eens een gastblog van een andere ondernemer. Wanneer deze raakvlakken heeft met mijn eigen expertise vind ik dit een mooie aanvulling op mijn eigen content. Plus ik schrijf zelf ook gastblogs voor andere ondernemers. Een overzicht van de gastblogs die ik zelf schreef zie je hieronder.

Wil jij nou ook een gastblog schrijven voor mij of heb je interesse in een gastblog van mijn hand? Neem dan contact met me op!

Content planning maken in vijf stappen

Na het lezen van mijn vorige blog snap je waarom het handig is om aan de slag te gaan met het maken van een contentplanning. En waarom dit jou en je bedrijf gaat helpen meer rust, focus en houvast te krijgen. Maar hoe maak je een contentplanning? Nog beter gezegd: hoe begin je ermee? In dit blogartikel vertel ik je hoe ik voor zowel mezelf als mijn klanten een contentplanning maak.

Zo start je een blog gericht op jouw niche

Je hebt het besluit genomen: je start met bloggen voor je bedrijf. Ook jij wilt beter gevonden worden en daarnaast extra waarde bieden aan je doelgroep. Maar hoe pak je dat nou aan? Waar ga je over schrijven en hoe begin je? In dit artikel geef ik jou een aantal tips.

Vijf vragen over bloggen beantwoord

De meeste ondernemers weten dat bloggen goed voor je bedrijf is. Toch zijn er nog maar weinig ondernemers die er ook echt tijd voor vrij maken. Zonde naar mijn mening, al snap ik wel wat men tegenhoud. Er rijzen namelijk nogal wat vragen als het gaat om bloggen en daarom heb ik een aantal meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje gezet. Inclusief antwoord natuurlijk.

Workshops organiseren? Zo laat je blogs voor je werken

Wil jij binnenkort een workshop organiseren? Dan zijn er een hoop dingen die je moet regelen en doen. Stiekem gaat er best veel tijd in zitten. En ik kan het weten, want ik geef zelf ook workshops. In dit artikel vertel ik je hoe je blogs voor jou kunt laten werken zodat je tijd over houdt voor andere dingen.