1-op-1 Instagram Boost Met Impact Traject

Dat Instagram belangrijk is voor jouw bedrijf weet je wel. Vol bewondering (en soms met wat jaloezie) kijk je dan ook naar de “succesvolle” accounts op Instagram. Ze lijken alles te hebben:

  • Iedere post krijgt een bak aan reacties en likes;
  • Trouwe volgers die geen story of post missen;
  • De meest originele Stories en Reels.

Stiekem zou jij dat ook wel willen, alleen heb je geen idee hoe je dit aanpakt. Al een tijd probeer je Instagram in te zetten voor jouw bedrijf, alleen kom je niet verder dan een handjevol likes van de buurvrouw en je moeder. Laat staan dat je er echt iets uithaalt…

Dat kan anders! Als Insta-juf en de Reels-queen van Instagram laat ik je graag zien hoe.

Leer Instagram inzetten voor jouw bedrijf

Instagram valt onder sociale media en is een geweldig platform om in contact én verbinding te komen met jouw ideale klant. Als je het goed inzet, kan ook jij goede resultaten behalen via Instagram. Door jezelf te laten zien creëer je herkenning, wat weer voor verbinding zorgt. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. 

Maar die drempel hè… Misschien vind je het heel spannend om jezelf te laten zien op foto’s, in video’s en via Reels. Wat er bij anderen zo gemakkelijk uit lijkt te zien, is voor jou nog een stap te ver. Eigenlijk heb je ook geen idee waar je moet beginnen.

In het 1-op-1 Boost met Impact Instagram traject gaan we stap voor stap aan de slag om te zorgen dat Instagram geen geheimen meer heeft voor jou!

Ik merkte dat ik veel tijd kwijt was aan het maken en inplannen van social media content, en structuur en focus miste. Ik wilde graag leren hier meer strategisch naar te kijken. Nicole haar cursus bracht mij niet alleen veel waardevolle informatie en tips, ik had ook duidelijk inzicht in welke stappen ik moet zetten om tot een goede contentplanning voor mijn praktijk te komen! Daarnaast kreeg ik ook heel veel inspiratie over hoe ik mijn content opnieuw kan inzetten. Nicole levert veel waarde over hoe je je blog kunt gebruiken binnen je social media en hoe je het beste je tekst kunt opbouwen, wat pakkende titels zijn en nog veel meer. Ik ging in ieder geval met een hoofd en notitieboekje vol informatie weer naar huis. Kortom: het is een aanrader om met Nicole te werken!

Chantal Beerse

Hoewel ik een aantal jaar geleden al een tijd succesvol geblogd heb heb ik me op mijn nieuwe blog in het begin erg zoekende gevoeld. Mijn hoop voor de live sessie met Nicole was dat we samen een kader konden neerzetten voor mijn blog van waaruit ik zelf mijn content kon gaan plannen en maken. Nicole gaf mij meteen het gevoel het samen met mij op te willen pakken. Ze had wat leuke opdrachten en vragen voor me, en met de antwoorden stelden we samen een kader. Ondanks dat ik die ochtend onwijs veel geleerd heb over content schrijven, google en de technische achtergrond van een site heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik een cursus volgde. Nicole was even onderdeel van mijn visie en met haar naast me kon ik aan de slag. 
Marieke Collignon

Wat is het Boost met Impact Traject precies?

In het traject gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jouw Instagram-pagina een weerspiegeling wordt van jou en jouw bedrijf. Ik leer je alle ins & outs, zodat je aan de slag gaat met een gerichte strategie.

Als jij helemaal klaar bent om met losse flodders te schieten en uren te zwoegen op die ene post, nodig ik je uit om mee te doen met het traject. Je gaat namelijk zelf aan de slag met het maken van geweldige content. Content die ervoor zorgt dat jij ook een connectie met de aller-allerleukste volgers opbouwt.

Ook leer ik je op een strategische manier hoe je stories, Reels en IG-tv’s maakt. Maar dan wel op een manier die helemaal past bij jou. Want jezelf laten zien is misschien spannend, daarom gaan we kijken welke strategie bij jou past.

Wat krijg je in het Instagram Boost met Impact Traject?

We starten onze samenwerking met een intake door middel van een uitgebreide vragenlijst die je per e-mail ontvangt. Zodra ik weet waar jij tegenaan loopt, gaan we samen een plan van aanpak maken.

In het Instagram Boost met Impact Traject gaan we écht de diepte in en krijg je:

R

Een uitgebreide Insta-scan in een kick-off sessie van 1 uur;

R

5 sessies waarin we al jouw knelpunten gaan aanpakken;

R

Je leert hoe je Instagram succesvol inzet voor jouw bedrijf;

R

Hoe maak je goede Reels-filmpjes en aansprekende stories;

R

Hoe zorg je voor een goede contentplanning, zodat je nooit meer stress hebt om iets te posten;

R

Welke tips & tricks je écht moet toepassen om op te vallen tussen jouw concurrenten;

R

Tien “5 minuten klusjes” zodat je tussentijds ook vragen kunt stellen;

R

Tools en hacks om aansprekende content te maken;

Na het traject heb je een killer contentplanning klaarstaan, weet jij precies hoe je jezelf en jouw bedrijf het best laat zien op Instagram. Voor je het weer ben jij zichtbaar op een manier die bij jou past!

Ik startte met een traject voor mijn bedrijf bij Nicole omdat ik graag meer wilde met instagram. Ik wilde leren hoe ik meer structuur kon aanbrengen in m’n social media posts. Hoe ik meer interactie kon krijgen met m’n volgers. Nou dat heb ik geleerd en nog veel meer!

Nicole heeft mij uitgedaagd steeds een stukje verder uit m’n comfortzone te gaan waardoor deze steeds verder uitgebreid is, filmpjes opnemen voor stories of reels had ik begin dit jaar echt niet zo maar gedaan en nu blijft het wel spannend, maar het gaat me zo veel makkelijker af. 

Ik laat nu veel makkelijker meer van mijzelf zien waardoor ik meer interactie heb met mijn volgers en klanten, ik heb daardoor ook meer echte volgers gekregen. En dus ook meer bestellingen!

Cora McCulloch

Eigenaresse, Cora's knit knacks

Nicole noemt zichzelf instajuf en die beschrijving klopt helemaal. Ze leert je, stimuleert je, is hard als het moet en zacht als het nodig is.
 
Door met haar te werken weet ik wat de juiste acties zijn om meer volgers te krijgen. Ik weet nu waar mensen op reageren en daardoor volger worden.
 
Door Nicole ben ik minder tijd kwijt aan het maken van berichten voor social media en kan ik meer tijd besteden aan andere werkzaamheden. Heel fijn!
Lilian Spaans

Technische VA

De investering om te groeien met Instagram

Jouw investering voor het gehele traject is slechts € 997,- (exclusief btw). Natuurlijk mag je dit bedrag ook in 3 termijnen betalen.

Veelgestelde vragen

Moet ik al kennis van Instagram hebben?

Het is niet noodzakelijk om alles te weten van Instagram, wel is het handig om al een (zakelijk) account te hebben. Het traject is echt maatwerk, dus als de basis nog niet helemaal staat, focussen we ons eerst daarop.

Voor wie is het traject geschikt?

Het traject is gericht op creatieve ondernemers die op een leuke én succesvolle manier bezig willen zijn met Instagram. Die klaar zijn met ‘aanmodderen’ en eindelijk een connectie met échte volgers willen opbouwen. Ik werk graag samen met de allerleukste klanten, dus als jij denkt dat wij samen de slingers kunnen ophangen via jouw Instagram-kanaal, nodig ik je graag uit om in te stappen!

Voor wie is het traject NIET geschikt?

Het traject is niet geschikt voor jou als je niet van slingers en feestjes houdt… Want een feestje wordt het als jij door hebt hoe leuk Instagram kan zijn! Als jij liever blijft aanmodderen en de champagne opentrekt als je weer een like hebt van je moeder of buurvrouw zou ik het traject ook niet aanraden.

Ook niet als je achterover wilt leunen en verwacht dat ik alles kant en klaar aanlever. We gaan echt samen in de actiemodus, zodat jij zelf de touwtjes in handen houdt en zelfverzekerd aan de slag gaat.

Hoelang duurt het traject?

De gemiddelde tijd tussen de sessies ligt rond de 3 weken. Het gehele traject duurt ongeveer 4 tot 5 maanden. Dit ligt helemaal aan de tijd die je tussen de sessies plant. Tijdens de start van onze samenwerking, maken we hier afspraken over.

Ik twijfel of dit iets voor mij is, kun je meer vertellen?

Natuurlijk begrijp ik dat je twijfelt of vragen hebt. Daarom kun je een gratis call met mij plannen via mijn agenda. Let op: ik ben altijd eerlijk en zal je nergens inpraten. Als ik denk dat het traject niet geschikt is voor jou, zal ik dit eerlijk zeggen.

Mag ik ook in termijnen betalen?

De investering voor het gehele traject bedraagt € 997,- exclusief btw. Dit bedrag mag je ook in 3 termijnen betalen. Heb je een ander verzoek, ook dan kun je dit met mij bespreken.