Insta Club – trainingen, cursussen & verbinding

Je gebruikt Instagram al een tijdje voor de zichtbaarheid van je bedrijf, maar heel veel levert het je nog niet op. Eigenlijk weet je als je eerlijk bent niet zo goed wat je aan het doen bent.

Het kost je vooral veel:
* Tijd
* Frustratie
* En energie

Het lijkt zelfs alsof je eerder volgers verliest dan dat er volgers bij komen. En als er volgers bij komen zijn het van die Amerikaanse mariniers op zoek naar een date 😉

Hoe kom je nu aan die echte – relevante – volgers waar je zoveel over hoort?
Hoe zorg je voor meer interactie zodat je echt contact maakt met die ander? 

Het voelt allemaal zo nutteloos wat je doet, maar je wilt er ook niet mee stoppen want stiekem weet je ook wel dat Instagram belangrijk is voor je bedrijf.

Maar hoe? Wat? En waar? Er gebeurt zoveel online en om de haverklap komt er weer een nieuwe trend of tool bij. Je weet gewoon niet meer waar je moet beginnen…

Of het nu moeizaam of best aardig gaat, toch kan het zijn dat je wat extra hulp bij Instagram kunt gebruiken. Een stok achter de deur, een reminder hoe het ook alweer zat, gave inspiratie, een helpende hand om hobbels en twijfels te overwinnen. 
Want weten hoe je Instagram kunt inzetten is 1 ding, maar doen is vaak een ander verhaal. 

Goed nieuws: daar ga ik je mee helpen! Als Insta-juf en de Reels-queen laat ik je graag zien hoe jij het maximale uit Instagram kunt halen in mijn gloednieuwe Insta Club.

Wat is de Insta Club precies?

De Insta Club is een online community waar je als (vrouwelijke) ondernemer alles leert over de mogelijkheden van Instagram, om jou te helpen je bedrijf te laten groeien.

Het is een plek waar je terecht kunt wanneer je een stok achter de deur nodig hebt, waar je nieuwe inspiratie op doet, handige hacks van mij leert over simpel en effectief nieuwe en gouden ouwe Instatools inzetten. 
Maar vooral wanneer je dat duwtje in de rug om ECHT in actie te komen fijn vindt. En waar je succesmomenten kunt vieren en delen met andere Insta Club ondernemers

 

Happy Insta-Clubbers van het eerste uur:

Ik weet dat ik er zelf ook heel veel aan gedaan heb, maar zonder de tools en tips en adviezen van Nicole was ik nooit zover gekomen als dat ik nu ben. Hoewel ik er nog lang niet ben, ben ik al wel heel trots en dankbaar waar ik nu ben. 

Cora McCulloch

De Insta Club is zó waardevol. Ik krijg zulke fijne feedback. Het is een feestje en een warm bad tegelijk!

Veerkracht by Anja

Wat krijg je in en bij de Insta Club?

De Insta Club heeft haar deuren op 1 januari 2022 geopend. De Insta Club is zowel via een pc of laptop te vinden, maar er is ook een app. Hoe laagdrempelig wil je het hebben?

In de Instagram Club krijg je:

R

Elke maand een Instagram training rondom een actueel Instagram thema van ongeveer een uur. Deze training geef ik via Zoom en de opname komt pertinent in de club te staan zodat je altijd kunt terug kijken.

R

Elke maand een brainstormsessie en/of content-uurtje om je actie knop aan te zetten!

R

Vanaf april 2022: elke maand een Q&A waarin je al je vragen kunt stellen.

R

Netwerken met andere creatieve ondernemers. (Er is ruimte voor samenwerken)

R

Heel veel waardevolle videocursussen (oa Reels) en trainingen (oa Content planning) die ik in het verleden heb gegeven worden toegevoegd aan de Insta Club.

R

De trainingen databank wordt in 2022 uitgebreid met verse, nieuwe trainingen die ik komend jaar ga ontwikkelen.

Enthousiaste Instagrammers zeggen over Nicole:

Bij Nicole heb ik enkele challenges mogen volgen. Ze is naast een vrolijk en open mens ook een expert op het gebied van reels. Ik heb veel van challenge opgestoken, mede door haar duidelijke uitleg en tips. Een topper.

Nickee Hoedemaekers

Ik heb pasgeleden de Instagram Reels-training van Nicole gedaan en ik heb er nog geen enkele seconde spijt van gehad! Hoewel ik al regelmatig Reels maakte, heeft Nicole me in deze training zoveel tips en handigheidjes bijgeleerd! Naast die technische tips en trucs besteed Nicole ook veel aandacht aan creatieve ideeën om je Reels er uit te laten springen tussen de vele andere Reels op Instagram!

Frouke van Overveld

Meer resultaat uit Instagram met de Insta Club

Door mee te doen aan de Insta Club:

  • Trek je meer relevante en leuke volgers aan
  • Verhoog je je engagement en volgers aantal op een natuurlijke manier
  • Genereer je meer interactie en reacties op je content
  • Weet je beter wat voor jou goed werkt en over welke onderwerpen je kunt posten
  • Wordt het maken van toffe Instastories, Reels en captions makkelijker
  • Krijg je weer plezier in Instagram EN levert het je meer en gemakkelijker klanten op

De investering voor de Insta Club

Jouw investering voor de Insta Club is slechts €37 (exclusief btw) per maand. Zo weinig? Jup, dat lees je goed! 
Je neemt telkens een halfjaarabonnement af. Instromen kan op ieder je moment dat je maar wilt beginnen. 

Veelgestelde vragen

Is de Insta Club alleen voor startende ondernemers?

Ik kan me voorstellen dat je dat wellicht denkt. Maar dat is zeker niet zo. Het is eigenlijk voor alle vrouwelijke ondernemers die gebruik maken of willen maken van Instagram voor hun bedrijf maar daarop vastlopen. Dat kan zijn qua content, qua functies, bereik, groei, noem maar op. Want zo divers gaat de club ook zien. Zodat niet alleen de ondernemer die de techniek niet snapt er iets aan heeft, maar ook de ondernemer die wel weet hoe iets werkt, maar er toch geen resultaat uit haalt.

Wat voor soort trainingen ga je geven?

De maandelijkse trainingen hebben allemaal hun eigen thema. Dit thema bepaal ik aan de hand van de behoeftes en trends die er op dat moment spelen. Instagram blijft in ontwikkeling dus zijn een nieuwe trends dan zal ik die direct in de club laten zien en uitleggen. Ook vind ik het belangrijk om te kijken naar waar de behoefte van de leden ligt. Denk aan ‘hoe zet je Stories zakelijk in’, ‘hoe krijg je een groter bereik met Reels’, enzovoort. Deze trainingen zijn al geweest: Van Reel naar klant, Content planning in 5 stappen, Dit is belangrijk in je Instagram profiel. In april staat de volgende training op de planning: Content Creatie Succes.

 

Op welke dagen vinden de trainingen plaats?

De maandelijkse trainingen zullen op wisselende dagen en tijden plaatsvinden. Dit om iedereen een kans te geven er een keer live bij te zijn. De opnames van de trainingen komen in de club te staan dus je kunt ze altijd terug kijken. Daarnaast komen er ook nog vaste trainingen en deze zijn op elk willekeurig tijdstip te bekijken.

Is het een netwerk club?

Alhoewel je zeker ook heel veel kunt netwerken en vooral verbinden met elkaar is het zeker geen specifieke netwerk club. Het is zoveel meer dan dat! Ben je echter op zoek naar andere ondernemers om te leren kennen, samen te sparren of voor een stok achter de deur dan zit je hier zeker goed.

Ik twijfel of dit iets voor mij is, kun je meer vertellen?

Natuurlijk begrijp ik dat je twijfelt of vragen hebt. Daarom kun je een gratis call met mij plannen via mijn agenda. Let op: ik ben altijd eerlijk en zal je nergens inpraten. Als ik denk dat het niet geschikt is voor jou, zal ik dit eerlijk zeggen.

Mag ik ook in één keer betalen?

De investering voor de Insta Club is €37,- exclusief btw per maand voor 6 maanden lang. Dit bedrag mag je ook in een keer betalen. Dit komt dan neer op €222,-. Wanneer je dit wilt stuur dan een mail naar tekst@nicoleadelaars.nl zodat ik de factuur met betaallink voor je kan aanmaken. 

Insta Club abonnement:
Let op: wanneer je een betaling doet ga je automatisch akkoord met een abonnementsperiode van zes maanden. Na die periode kun je zelf verlengen of opzeggen.