Moeite met Instagram?

Ik help je jouw verhaal vertellen!

Laat jouw bedrijf groeien met Instagram

Jouw bedrijf is jouw passie, daar ben je trots op en je kunt er niet genoeg van krijgen om over jouw expertise te vertellen. Dat sociale media zoals Instagram belangrijk is om jouw boodschap te delen weet je wel. Je hebt alleen nog geen idee hoe.

Vol goede moed ben je dan ook begonnen om zichtbaar te worden op Instagram. Maar dan?

  • Een handjevol likes – waarvan de meesten van jouw familie en vrienden;
  • Het kost je uren om nieuwe content te bedenken – en dit zonder een gerichte strategie dus het levert je niks op;
  • Die nieuwe échte volgers lijken maar niet te komen – hoe doen anderen dat toch?
  • Jezelf laten zien vind je megaspannend – wie zit er nou op mij te wachten?

Als Instagram-expert neem ik je graag mee in de wondere wereld van Instagram. Ik wil je laten zien dat Instagram geen ‘moetje’ hoeft te zijn. Wat je juist wél kan doen is er jouw eigen feestje van maken!

Nicole is een wandelende inspiratiebron met veel kennis en geduld. Daarom is een training bij Nicole echt een aanrader!

Nadine van Spanje (fotografe)

Stop met aanmodderen en neem Instagram serieus

Laat ik beginnen om te vertellen dat je niet de enige bent die (nog) geen resultaten haalt uit Instagram. En laten we eerlijk zijn, Instagram kan ook overweldigend zijn. Al die mogelijkheden en functies; je hoofd tolt er soms van. Heb je net eindelijk het één onder de knie, rolt Instagram wéér een nieuwe functie uit… Eigenlijk doe je maar wat en je zou stiekem ook willen weten hoe je het succesvol inzet om jouw bedrijf te laten shinen.

Als jij klaar bent met aanmodderen op Instagram, komt deze ‘Insta-juf’ graag to the rescue! Samen gaan we zorgen voor een gerichte strategie, zodat jij ervaart dat Instagram een feestje kan zijn én het ook daadwerkelijk iets oplevert.

1-op-1 Boost met Impact traject

In het exclusieve 1-op-1 Boost met Impact traject laat ik je stap voor stap zien hoe jij Instagram inzet voor jouw bedrijf. We gaan samen de diepte in en zetten een killer-strategie op die helemaal past bij jou als ondernemer. Laat die slingers maar komen, want na dit traject zie jij Instagram ook als één grote party!

Insta Club - community & leeromgeving

Of het nu moeizaam of best aardig gaat, toch kan het zijn dat je wat extra hulp bij Instagram kunt gebruiken. Een stok achter de deur, een reminder hoe het ook alweer zat, gave inspiratie, een helpende hand om hobbels en twijfels te overwinnen. 
Want weten hoe je Instagram kunt inzetten is 1 ding, maar doen is vaak een ander verhaal. 

k

Lees mijn blogs over Instagram

Net als jij kan ik uren over mijn vak vertellen. Niet alleen doe ik dit natuurlijk op mijn eigen Instagram-kanaal, ook schrijf ik blogs die jou vooruithelpen. Blijf op de hoogte van de nieuwste Instagram-trends die ik deel in mijn blogs. Jij bent goed in jouw vak, ik ben goed met Instagram.

 

Over Nicole Adelaars – Instagram-expert

De dag starten met een goede story-reeks, een nieuwe Reels-video maken en content schrijven aan de hand van mijn strategische Insta-plan; zoals je ziet is Instagram niet weg te denken uit mijn werkdag! Als echte ‘Insta-juf’ ben ik dagelijks bezig om ondernemers zoals jij alle ins & outs over Instagram te leren. Dit doe ik door middel van mijn 1-op-1 traject en mijn Instagram trainingen.

Is dit altijd zo makkelijk voor mij geweest? Zeker niet! Ook ik liep tegen een enorme drempel aan om mezelf te laten zien op Instagram. Laat staan om te gaan praten in video’s… Nu zie je mij regelmatig dansend en lachend in een Reels-filmpje voorbijkomen. Het leuke hieraan? Dat ik mijn kennis mag delen met al die superleuke ondernemers die ook net zoveel plezier aan Instagram willen beleven.

52 content tips voor ondernemers

Als content coach help ik jou, als ondernemer, jouw verhaal te vertellen door de blokkades in het zichtbaar zijn weg te nemen en het creëren van content. Dit Ebook helpt jou alvast met die eerste stappen…

Mijn blogs voor jou

Met regelmaat schrijf ik een blog over social media, content marketing, Instagram en het ondernemerschap. Ik wens je veel leesplezier!

Deze blog leverde mij uitschrijvingen op!

Deze blog leverde mij uitschrijvingen op!

In een vorige blog vertelde ik je over de redenen waarom je Reels zou willen inzetten. Ik gebruikte het woordje moeten niet omdat ik daar zelf altijd de kriebels van krijg. En toch had ik dit graag tegen je willen zeggen. Ik wil je nergens toe dwingen maar jeetje wat...

Lees meer
Ben je online zichtbaar of doe je zichtbaar?

Ben je online zichtbaar of doe je zichtbaar?

Ben jij online zichtbaar of doe je zichtbaar? Een vraag die wellicht hard overkomt maar wel noodzakelijk is. Want wat is online zichtbaarheid eigenlijk? En volstaat het om jezelf veelvuldig te laten zien op social media? Of zit er meer achter? Omdat ik weet dat veel...

Lees meer
Haar manier van schrijven en doen zet mij echt aan om na te denken over wat ik doe, hoe en waarom. Zij stimuleert mij om beter te worden in het maken van content, maar juist ook planning en strategie.
Cora’s Knit Knacks