Gratis sessie

Je hebt gehoord dat bloggen goed voor je zichtbaar is maar ze worden helemaal niet gelezen. Je plaatst een aantal keer per week iets op social media, maar krijgt amper likes. Je weet steeds minder goed wat je nu eigenlijk moet schrijven of posten, want het lijkt niet aan te slaan. Daarnaast zie je ook nog eens dat anderen ondernemers die over hetzelfde onderwerp iets posten het wél goed doen.

Of

Je loopt er tegenaan dat je wel iets wilt posten of schrijven, maar je hebt geen idee wat. Je ziet andere ondernemers met gemak dagelijks iets op Instagram en Facebook zetten. Je ziet de zakelijke blogs uit de grond schieten. Maar jij blijft achter. Want over jouw expertise is alles toch al geschreven? Wat heb jij dan nog te vertellen?

Hoe fijn is het dan om iemand te hebben waar je mee kunt sparren en die je tips kan geven om met hernieuwde energie, onderwerpen en focus aan de slag te gaan met je content? Zodat je dat verloren gevoel snel om kunt buigen en regelmatig, doelgericht en gestructureerd aan de slag kunt gaan met het delen van jouw verhaal en expertise.

Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor een gratis sessie van 30 minuten met mij en ontvang diverse tips en handvaten.

Via onderstaand schema kun je een gratis sessie inplannen