Feestmaand

Op 1 oktober 2017 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Alhoewel mijn bedrijf er inmiddels heel wat anders uit ziet ben ik er wel super trots op dat ik mezelf alweer twee jaar ondernemer mag noemen.

Omdat ik deze mijlpaal niet zomaar voorbij wil laten gaan wil ik dit met jou vieren door middel van een feestmaand,

Ik heb een aantal hele toffe leuke acties bedacht voor deze maand. Zo kreeg je bij mijn workshop ‘bloggen voor je bedrijf’ een hele toffe bonus wanneer je hier een ticket voor had gekocht. En bij mijn 1 op 1 blogtraining zelfs twee hele toffe bonussen.

Maar dat is nog niet alles. Ik geef deze maand maar liefst TIEN blogreviews weg. Scroll snel verder om alle ins en outs over deze acties te lezen.

Feestmaand actie 1 op 1 training

Wanneer je deze maand je inschrijft voor een 1 op 1 blogtraining (de training zelf hoeft niet in oktober te vallen maar moet wel vóór 31 december 2019 gepland worden) krijg je er maar liefst TWEE hele toffe bonussen bij.

BONUS 1: Mijn E-book met SEO en Blogtips. Een handige checklist om bij het bloggen en optimaliseren te houden.

BONUS 2: Een 30 minuten durende feedbacksessie via ZOOM waarin ik tips geef over jouw geschreven blog(s). Daarnaast ontvang je deze feedback ook nog tot in de puntjes uitgeschreven in een document én ik redigeer voor jouw je blog.

Impact traject PILOT

Er zijn nog maar twee pilot plekken (van de vijf)

Jij bent een creatieve en maatschappelijke ondernemer en wat je het liefst doet is anderen helpen.

Om anderen te kunnen helpen is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Gevonden te worden. En het belangrijkste: impact te maken.

Speciaal voor jou heb ik een impact traject ontwikkeld waarin ik jou ga helpen met het delen van jou verhaal.

En omdat dit traject nieuw is zoek ik een aantal ondernemers voor de pilot. Klinkt dit interessant? Klik dan verder en/of plan een gesprek met mij in om te zien of we een match zijn!

TIEN GRATIS BLOGREVIEWS

Er zijn nog maar DRIE blogreviews beschikbaar!

Of je nu wel al blogs hebt geschreven of je eerste blog nog online moet zetten. Deze blogreview is perfect voor jou.

Heb je al blogs online staan?
Dan geef ik in mijn blogreview drie persoonlijke tips waarmee je jouw blogs kunt verbeteren. Wie wil nu niet meer zichtbaar zijn en beter gevonden worden?

Heb je nog geen blogs online staan?
Dan geef ik in mijn blogreview drie persoonlijke tips om juist te starten met bloggen. Waarom zou je moeten starten met bloggen? Waar liggen jouw kansen? Waar kun je over schrijven?

Normaliter geef ik vier blogreviews weg, tijdens deze feestmaand maar liefst TIEN! Stuur snel een mailtje via tekst@nicoleadelaars.nl, een privé berichtje via social media of vul onderstaand contactformulier in.

Blog

7 + 14 =