Op mijn persoonlijke blog heb ik een hele lange tijd weekoverzichten gedeeld. Deze werden altijd erg goed gelezen want mensen vinden het leuk om een kijkje in andermans leven te nemen. Het leek me dus ook leuk om dit een keer voor mijn bedrijf te doen. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. In deze eerste editie ga ik gewoon alle dagen van de week eens langs zodat jullie kunnen zien wat ik zoal op een dag doe. In een eventuele volgende editie kan ik dan meer ingaan op bepaalde zaken.

Maandag

Op maandag is normaliter een volledige werkdag voor me. Mijn dochter zit dan op school en mijn zoontje gaat naar de gastouder. Afgelopen week was dat echter anders. Wij waren namelijk een lang weekend weg dus kwamen we pas tegen de avond thuis die dag. Dat betekende echter niet dat ik niet meer gewerkt heb. Omdat ik vrijdag ook al weg was en het gehele weekend uiteraard heb ik maandag avond mijn email bijgewerkt, mijn weekplanning gemaakt, een blog geschreven en bij een live uitzending van Rosanne Raubun geweest. Ik ben namelijk gestart met haar online programma “Design your dream next level”.

Dinsdag

De dinsdag voelde voor mij als een maandag, want het weekend was voorbij. Ik zat dus de hele dag in de werkmodus terwijl dit helemaal niet kon. Mijn zoontje is op de dinsdag namelijk gewoon thuis. Toch heb ik tussendoor goed kunnen werken. Ik had een webinar van Simone Levie, een coachingcall met Kim Buining en heb nog wat gewerkt aan opdrachten voor mijn blog.

Woensdag

Op woensdag wilde ik in de ochtend nog wat werk verrichten maar ik heb lekker even tijd voor mezelf genomen. Wat dit keer inhield dat ik met mijn zoontje speelde zodra hij wakker was. En op de momenten dat hij sliep ging ik even lekker Netflixen. Ik kon me namelijk totaal nergens op concentreren. Mijn gedachten waren namelijk al bij de middag, bij het blogevent waar ik heen ging.

Voor mijn persoonlijke blog was ik namelijk uitgenodigd voor de allereerste kerstborrel van het jaar van Disney. Dit vond plaats in hartje Amsterdam dus ik besloot om er, samen met de kinderen, met de trein heen te gaan. Onderweg sloot er nog een blogcollega bij me aan zodat ik de drukte van Amsterdam niet in mijn eentje hoefde te trotseren. Meer over dit event lees je binnenkort hier op de site…

Direct nadat ik thuis kwam ben ik achter de computer gekropen omdat ik een gesprek had ingepland met Jannemiek. Zij wilde graag wat tips voor haar schrijfsels, want ze wil er blogs van maken. Tijdens ons gesprek besloot zij om gebruik te maken van mijn leuke aanbieding waarbij ik een blogartikel redigeer en tips geef. Dit doe ik niet voor €49 maar voor slechts €17! Deze aanbieding is alleen deze maand nog geldig..

Donderdag

Deze dag bracht ik eerst mijn kinderen weg, naar school en de gastouder, en reed ik daarna naar Eindhoven. Daar had ik namelijk een fotoshoot met Femke van Houts. Zij heeft door de jaren heen al een paar keer mijn kinderen vastgelegd. Maar dit keer werd het een soort girlboss shoot. Ik wilde nieuwe (herfstachtige) foto’s voor mijn bedrijf. Je zult ze binnenkort wel zo hier en daar tegenkomen.

Nadat ik thuis kwam ben ik direct aan de slag geweest met het schrijven van wat blogs. In twee uur tijd kreeg ik heel wat woorden op papier en daar was ik behoorlijk trots op. De plannen die ik daarna had liepen in het honderd door het nieuws over Oss.

Vrijdag

Op vrijdag heb ik een aantal podcasts geluisterd. Dit keer van Rosanne Raubun en Deisy Amelsbeek. Verder had ik nog wat mailcontact met een aantal ondernemers wie ik mag helpen. De rest van de dag was voor de kinderen want het is kermis in het dorp!

Weekend

In het weekend werk ik meestal niet, of dat is mijn streven. Dit keer heb ik me er op zaterdag goed aan kunnen houden maar de zondag ben ik toch aan het werk geweest. Verder heb ik samen met mijn man het huis onder handen genomen, zijn we wezen uit eten met de familie. En op de zondag ben ik ’s middags gaan lunchen met mijn moeder en broertje.

Op zondag maak ik ook altijd een planning en meestal is dat vooral een lijstje met taken die gedaan moeten worden. Maar dit keer heb ik echt gekeken op welke dag ik wat wil gaan doen. Uiteindelijk wil ik gaan werken met themadagen zoals Celine Charlotte ook doet, maar daarvoor moet ik eerst kijken welke taken terugkomend zijn en wat ik ook graag wíl doen. Maar ook dat heb ik ingepland dus ik hoop daar volgende week mee te starten!