Waarmee kan ik je helpen?

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken. Dat kan op verschillende manieren, er zit vast iets bij wat bij jouw situatie past. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden. Laat het me weten wanneer je er niet uit komt. 

Gratis online sessie

In een online sessie van 30 minuten gaan we kijken naar waar de knelpunten voor jou liggen en geef ik je alvast een aantal handige tips om daarmee aan de slag te gaan. 

Workshop "Bloggen voor je bedrijf"

Tijdens de workshop “bloggen voor je bedrijf” leg ik uit hoe belangrijk bloggen voor je bedrijf is, kijken we naar de onderwerpen waarover je kunt bloggen, hoe een blog eruit ziet én hoe je jouw blog als basis kunt gebruiken voor allerlei andere content. 

1 op 1 VIP sessie van 2,5 uur

We kijken naar de belangrijke onderdelen content creatie en planning. Wat is jouw verhaal? Breng je dit al naar buiten? Waar loop je tegenaan? Waar heb je hulp bij nodig? Wat is er al en waar wil je meer van?

1 op 1 traject "Ontdek de kracht van waardevolle content"

Wanneer je meedoet aan mijn 1 op 1 traject ‘Ontdek de kracht van waardevolle content’ help ik jou in drie maanden tijd met het vertellen van jouw verhaal op een manier die bij je past én die werkt voor je bedrijf.