Waarmee kan ik je helpen?

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken. Op dit moment bied ik zowel blogtrainingen als content- en blogtrajecten aan. De trainingen zijn er zowel in groepsverband als 1 op 1. De trajecten bied ik op dit moment alleen nog maar 1 op 1 aan. Kijk er even goed naar wat voor jou het beste past en mocht je er niet uit komen dan ga ik graag met je in gesprek.

Trainingen

VIP dag "Nooit meer content frustratie"

Ben jij ook altijd zoveel tijd kwijt met het bedenken van teksten voor social media of andere content vormen?

 Dan is mijn VIP dag zeker iets voor jou. In een klein groepje met ondernemers gaan we aan de slag met een content strategie, planning én creatie.

Online Instagram cursus

Meer echte volgers op Instagram.

Hoe krijg je nu meer (echte) volgers? En hoe kom je aan die alom geroemde interactie waar je zoveel over hoort?  

Wil je aan de slag met Instagram en de Stories maar kun je nog wat meer hulp gebruiken? Ik heb een digitale Instagram cursus ontwikkeld waarin we aan de slag gaan met het maken van echte connectie met je doelgroep en het vergroten van je volgersaantal.

Groepstraining 'bloggen voor je bedrijf'

Jij wilt je verhaal naar buiten brengen maar weet niet zo goed hoe je dit nu in een blog moet verwerken. Je hebt wellicht 1000den onderwerpen om over te schrijven, of misschien weet je het juist niet zo goed. Tijdens deze groepsworkshop gaan we samen aan de slag met een plan om jouw ideale klant te bereiken en starten we met het schrijven van jouw (eerste) blog. Waar wacht je nog op? Kijk snel wanneer de eerstvolgende training is!

1:1 training "bloggen voor je bedrijf"

Jij bent het type dat direct aan de slag wilt, maar wel met een goed plan. Daarvoor heb ik deze 1:1 training in het leven geroepen. Zodat ik jou kan helpen met een plan, je alles kan vertellen over SEO én ik je ook nog eens leer hoe je goede teksten schrijft. Deze training is hetzelfde als de groepstraining, maar dan met volledige aandacht voor jou. 

1:1 training "content planning en creatie"

Je loopt er continu tegenaan dat je niet zo goed weet wat je moet schrijven. Of dat nu voor je blogs is of voor je social media posts. Dus je doet zomaar wat. Je plaatst af en toe wel een post of stuurt een nieuwsbrief maar er reageert nooit iemand. Of je krijgt reacties als “leuke foto”. Je wilt eindelijks wel eens echt interactie met je doelgroep. Impact maken op je potentiele klanten. Je wilt van chaos naar rust, ruimte en overzicht in je hoofd. 

Boek daarom de 1:1 training “content planning en creatie”. Deels gebaseerd op mijn succesvolle gratis training die ik eind 2018 en begin 2019 heb gegeven via FB en IG.

Trajecten

1 op 1 impact blogtraject

De training klinkt interessant. Maar wat jij nodig hebt is niet alleen een basis, maar ook een vervolg. Een stok achter de deur en iemand waarvan je feedback ontvangt en mee kunt sparren over je blogs. Op die manier heb je een veel effectievere leercurve en kun je met meer zelfvertrouwen impact maken door te bloggen.