Mijn diensten

Weten op welke manier ik iets voor je kan betekenen? Op deze pagina zie je op welke manier je met mij kunt samenwerken. Vragen hierover?

Ik help je jouw verhaal vertellen

Of je nu iemand nodig hebt als expert én stok achter de deur.
Of dat je graag wat taken uit handen wilt geven…

Bij mij kun je terecht voor al je content problemen en/of vragen.

Content academy

Aan de slag met strategie, planning en creatie. In een online leeromgeving met diverse content trainingen, inclusief warme community en 1 op 1 sessies.

Trainingen/trajecten

Wil je liever 1 op 1 met mij aan de slag omtrent een bepaald onderwerp? Denk aan  zakelijk bloggen of het maken van een content planning? Ook dat is mogelijk.

creatieve hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van blogs, het maken van afbeeldingen in Canva en/of je social media posts & stories? Ik ben jouw creatieve hulp.

Diensten

Content Academy

Soms vliegen de blogs en posts uit je vingers. En dan kan het zomaar weer zijn dat je weken zonder inspiratie zit. Op zulke momenten kost het je uren aan tijd en wat levert het eigenlijk op? Misschien een paar likes en heel soms een reactie. Maar klanten..? Ho maar.

WAAROM werkt het nu niet? Waarom levert het je niets op? Waarom reageert er niemand?

Het probleem is echter niet perse dat je geen inspiratie hebt. Maar dat je eigenlijk geen idee hebt waar je mee bezig bent. Er zit geen strategie achter. Geen strategische planning. En al helemaal geen doel. En dat terwijl dat juist de basis is van werkelijk iets bereiken met je content.. 

Trainingen en trajecten

Je wilt starten met bloggen (of ben er al mee begonnen) omdat je graag beter gevonden wilt worden. Daarnaast vind je het een fijne manier om anderen te helpen en kun je hiermee ook nog jouw expertise laten zien. Je bent er dus, net als ik, van overtuigd dat bloggen zowel jou, je bedrijf als je doelgroep verder gaat helpen. En daarbij houd je ook nog eens van schrijven.

Maar wat nu? Hoe begin je? Of hoe ga je verder? Want wellicht ben je al gestart met bloggen maar blijven de lezers uit. Of je weet gewoon niet zo goed hoe je deze onder de aandacht brengt. Je steekt er liever niet teveel energie in, want straks levert het niks op. 

Ergens besef je jezelf dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken…

Hoe zou het voor je zijn als je zonder problemen weet wat je kunt schrijven en hoe je dit het beste onder de aandacht brengt?

Dat je vol zelfvertrouwen jezelf kunt laten zien en jouw verhaal daarbij naar buiten brengt?

Creatieve hulp

Je kent de voordelen van bloggen en plukt daar graag de vruchten van, maar het lukt je maar niet om er een prioriteit van te maken. Dan ben ik er voor je om jou te ontzorgen. Ik haal bloggen van je to do lijst en neem het van je over.

Frequentie

Het is het meest effectief wanneer je wekelijks een blog plaatst. Dit betekent echter niet dat een andere frequentie niet effectief is. Integendeel. Wanneer je met regelmaat een blog plaatst, of dat nu 1x, 2x of 4x per maand is, zal dit op lange termijn enorm veel effect hebben. Zolang het maar op regelmatige basis is.

Manier van samenwerken

Wat betreft de manieren van samenwerken verschilt dit ook per persoon. Wil de een het liefst alles via de email aanleveren, de ander vindt het prettig om de onderwerpen en inhoud telefonisch te bespreken. Wat ik ook vaak voor huidige klanten doe is vanuit een webinar, podcast of video een blog schrijven. Deze manier van werken heeft zelfs mijn voorkeur omdat ik hiermee nog beter jouw essentie te pakken heb én ik hoef niet vanuit nul te starten.