Waarmee kan ik je helpen?

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken. Op dit moment bied ik zowel blogtrainingen als content- en blogtrajecten aan. De trainingen zijn er zowel in groepsverband als 1 op 1. De trajecten bied ik op dit moment alleen nog maar 1 op 1 aan. Kijk er even goed naar wat voor jou het beste past en mocht je er niet uit komen dan ga ik graag met je in gesprek.

Trainingen

1:1 training "bloggen voor je bedrijf"

Jij bent het type dat direct aan de slag wilt, maar wel met een goed plan. Daarvoor heb ik deze 1:1 training in het leven geroepen. Zodat ik jou kan helpen met een plan, je alles kan vertellen over SEO én ik je ook nog eens leer hoe je goede teksten schrijft. Deze training is hetzelfde als de groepstraining, maar dan met volledige aandacht voor jou. 

1:1 training "content planning en creatie"

Je loopt er continu tegenaan dat je niet zo goed weet wat je moet schrijven. Of dat nu voor je blogs is of voor je social media posts. Dus je doet zomaar wat. Je plaatst af en toe wel een post of stuurt een nieuwsbrief maar er reageert nooit iemand. Of je krijgt reacties als “leuke foto”. Je wilt eindelijks wel eens echt interactie met je doelgroep. Impact maken op je potentiele klanten. Je wilt van chaos naar rust, ruimte en overzicht in je hoofd. 

Boek daarom de 1:1 training “content planning en creatie”. Deels gebaseerd op mijn succesvolle gratis training die ik eind 2018 en begin 2019 heb gegeven via FB en IG.

Trajecten

1 op 1 impact blogtraject

De training klinkt interessant. Maar wat jij nodig hebt is niet alleen een basis, maar ook een vervolg. Een stok achter de deur en iemand waarvan je feedback ontvangt en mee kunt sparren over je blogs. Op die manier heb je een veel effectievere leercurve en kun je met meer zelfvertrouwen impact maken door te bloggen.