In een vorige blog vertelde ik je over de redenen waarom je Reels zou willen inzetten. Ik gebruikte het woordje moeten niet omdat ik daar zelf altijd de kriebels van krijg. En toch had ik dit graag tegen je willen zeggen. Ik wil je nergens toe dwingen maar jeetje wat frustreert het me soms om te zien hoe ondernemers zoals jijzelf struggelen met Instagram, met bereik, met het krijgen van volgers, met het opbouwen van die know like trust klantenreis waar ook jouw ideale klant doorheen moet. Met… nou ja vrijwel alles.

Ik zie je struggelen en mijn handen jeuken dan om je te helpen. Dus organiseer ik een challenge. Een masterclass. Schrijf ik blogs. Posts. Ik deel alles wat ik weet over Instagram met je, doe van alles om jou te helpen weer een stapje verder te krijgen. En ja soms lukt dat. Maar in 99 van de 100 gevallen is dat stapje verder slechts tijdelijk. En verval je na een week of wat toch weer in je oude gewoonte.

En dat is zo zonde! Want ik weet dat je heel graag wilt. Dat je staat te springen om klanten te vinden via Instagram. Want je vindt het stiekem best een leuk platform en je besteedt er ook heel veel tijd aan. En toch gebeurt er weinig.

Ik ga je wel even een spiegel voor houden.

Want hoe lang blijf je dat doen? Hoe lang ga je nog genoegen nemen met stinkend hard je best doen terwijl het je niks oplevert?

Wanneer is het echt genoeg en besluit je om echte stappen te nemen? Want allemaal heel leuk ‘dat je het wel zelf kan’, maar ik zie dat dat niet zo is. Ik zie dat al je harde werken bijna niks oplevert. Klinkt misschien hard, maar met een aai over de bol kom je niet ver.

Nu denk je misschien, rot toch op Nicole en wil je deze blog direct wegklikken. Misschien mij zelfs ontvolgen op Instagram. En dat mag. Laat echter wel even doordringen waarom je dat wil. Is dat omdat ik onzin uitkraam? Of raak ik toch een gevoelige snaar?

Want weet je, ik zeg dit uit pure liefde. Omdat ik je zo graag zie slagen. En of je nu met mij ECHT aan de slag gaat of dat liever bij een ander doet, dat maakt me niet uit. Als je maar echte stappen neemt. De juiste acties doet op Instagram en niet zomaar de meute volgen omdat het bij iedereen werkt. Zodat ook jij veel plezier, maar vooral veel klanten uit je Instagram haalt.

Beloof je mij dat je dat doet?

En als je dat met mij wil, laat je me dit dan weten?

Ik heb altijd een plekje in mijn agenda voor je om samen te babbelen.

Klik gewoon op deze link dan maken we snel een afspraak en laat ik je zien waar jouw mogelijkheden liggen om meer klanten uit Instagram te halen, zonder daar meer tijd aan te hoeven besteden.