NIEUW! Content krachten bundelen (1 op 1 sessie)

R

Ben jij ook altijd zoveel tijd kwijt met het bedenken van teksten voor social media?

R

Wil jij minder tijd besteden aan je social media en blogs?

R

Wil je wel een content strategie bedenken maar weet je niet hoe?

R

Wil jij met meer regelmaat content plaatsen maar weet je niet waar te beginnen?

Het hebben van een content strategie en planning is ontzettend belangrijk. Hoe fijn is het dan om dit samen met een expert te doen die met jou gaat zitten en met jou meedenkt. Die expert ben ik, maar jij hebt veel meer Content Kracht in je zitten dan je denkt en dat haal ik bij jou naar boven tijdens deze 1 op 1 sessie. Samen zijn we sterker, daar geloof ik heilig in!

Voor januari 2019 heb ik al twee data geprikt waarop ik deze 1 op 1 sessies ga houden. Van de vier plekken zijn er al twee bezet. Dus wees er snel bij. Er is nog plek op zaterdag 12 januari 2019 van 14 – 16 uur en op zaterdag 26 januari van 14 – 16 uur.