contact

In contact komen met mij? Dat kan op verschillende manieren. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op door een email te sturen naar tekst@nicoleadelaars.nl, stuur een whatsapp bericht op 0642170197 of vul onderstaand contactformulier in.

12 + 1 =

Ik help jou als ondernemer met de blokkades in het zichtbaar zijn en het creëren van content. Want het is ontzettend belangrijk om met je verhaal naar buiten te treden. Om echt connectie te maken met de ander zodat je hen kunt inspireren, motiveren en activeren. Ik help je daarom niet alleen met het in kaart brengen van jouw verhaal en de belangrijke sleutelmomenten, maar ook met het creëren en delen van content en dit inzetten op verschillende online kanalen.

Content Academy

Aan de slag met strategie, planning en creatie. In een online leeromgeving met diverse content trainingen, inclusief warme community en 1 op 1 sessies.

Trainingen & trajecten

Wil je liever 1 op 1 met mij aan de slag omtrent een bepaald onderwerp? Denk aan  zakelijk bloggen of het maken van een content planning? Ook dat is mogelijk.

k

Creatieve hulp

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van blogs, het maken van afbeeldingen in Canva en/of je social media posts & stories? Ik ben jouw creatieve hulp.