Geen content frustratie meer in vijf simpele stappen!

HERKEN JIJ DIT..?

R

Social Media = Stress!!! Wát moet ik posten??

R

Een nieuwsbrief versturen wil je wel, maar wát zet je erin?!?

R

Je deelt jouw product/cursus/evenement een aantal keer maar er lijkt niemand op af te komen en je voelt je down.

R

Tijd is je grootste vijand en dus kom je niet toe aan social media, blogs, video’s, nieuwsbrieven, enzovoort

R

De moed zakt je in de schoenen: je steekt echt tijd en aandacht in je social media maar de resultaten zijn bedroevend

R

Je doet maar wat en hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen om het écht als een pro aan te pakken

WIL JIJ…?

=

Efficiënter werken waardoor je zelfs tijd over houdt?

=

Een overzichtelijke en haalbare content planning?

=

Een constante zichtbaarheid op social media en website, ook als je op vakantie bent of tijd tekort komt?

=

Zonder zorgen of last minute stress ingepland hebben?

=

Fans van je bezoekers maken door regelmatig originele en pakkende content te plaatsen

=

Van chaos naar rust, ruimte en overzicht in je hoofd?

Tijdens een brainstormsessie over blogonderwerpen kwam ook het woord content planning naar voren. Het bleek maar weer over hoeveel kennis Nicole hierover beschikt. Haar tips en handvaten hebben mij ontzettend goed op weg geholpen. Waardoor ik het laatste kwartaal én het nieuwe jaar goed voorbereid in kan gaan.

CREATIEVE CONTENT PLANNING IN VIJF STAPPEN

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt natuurlijk ook voor het creëren van content. Denk je van te voren al na welk doel je wilt behalen dan kun je daar ook een plan aan vast koppelen. En dus ook content. Begin 2019 dus zonder content stress en zorg dat je nu je content kalender al maakt.

WAT GAAN WE TIJDENS DEZE CHALLENGE DOEN?

In vijf dagen neem ik je samen met mijn sidekick Lein mee in de wereld van de content planning. Elke dag ontvang je een mail met daarin een video met de stap op weg naar jouw creatieve content planning. Ga daarna een half uurtje aan de slag met het werkboek. Deel je resultaten in de speciale (besloten) Facebook groep waarin we de opdrachten bespreken en je vragen kunt stellen. We gaan samen één keer live zodat je direct al je vragen kunt stellen.

WAT IS HET RESULTAAT AAN HET EINDE VAN DE WEEK?

}

Je hebt zowel meer rust als tijd om je doelen te bereiken

Je weet voortaan precies hoe je een content kalender moet maken

Je hebt een hand-out met het stappenplan gespecificeerd op jouw bedrijf

DEZE GRATIS CHALLENGE start op 19 NOVEMBER

Wie zijn wij?

Ik ben Nicole Adelaars. Moeder, vrouw, vriendin, collega en nog veel meer. Ik houd ontzettend van schrijven en bloggen. De afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd over zichtbaar worden, online vindbaarheid en hoe krachtig het vertellen van verhalen is. Deze kennis wil ik dolgraag met jullie delen. In combinatie met mijn eigen ervaring en mijn talenten heb ik in samenwerking met Lein van De Persoonlijke Planner deze gratis challenge voor jullie opgezet. Zodat ook jij kennis kunt maken met de kracht van content planning en de rust die het met zich meebrengt. Het past dan ook precies in mijn missie. Jou als ondernemer helpen en ontzorgen als het gaat om content.

Wie is Lein, De Personal Planner? Een geboren en getogen Amsterdamse uit bouwjaar ’82 en sinds 2003 woonachtig op de prachtige Veluwe. Dit was een redelijke cultuurshock maar inmiddels ben ik helemaal ingeburgerd en vind ik de grote stad (bijna) stinken. Plannen en organiseren zit in mijn DNA. Met een gezin waar autisme en zorg een behoorlijke rol spelen is dit best wel een voordeel. Ook de ervaring uit mijn eerdere werk als secretaresse, management assistent en process & quality manager is hierin heel waardevol. Plannen en organiseren vind ik bovendien heel erg leuk om te doen en het geeft mij enorm veel energie en voldoening als ik een ander hiermee kan helpen. Na jarenlange off the record ervaring als planner en organiser ben ik dan ook enorm blij dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.