Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je doelgroep. Je wilt dat jouw klanten je weten te vinden. Daarbij is het belangrijk dat je niet alleen je eigen producten en/of diensten laat zien, maar ook de persoon achter het bedrijf. Jij dus. Mensen kopen nu eenmaal van mensen.

Echter de drempel om ‘zomaar’ een foto van jezelf te plaatsen. Of video’s en stories waarin jij zelf te zien bent online te gooien is best groot.  

Want wie zit er nu op mij te wachten?
Wie wil nou weten wat ik te zeggen hebt?
Het is veel te spannend om in de camera te praten, wat nou als ik fouten maak?
Wat zouden anderen van me vinden?
Ik zie er helemaal niet professioneel uit.

Allemaal belemmeringen die jou tegen houden om meer uit je bedrijf te halen. Om echte verbinding te krijgen met je doelgroep.

Daarom organiseer ik deze gratis challenge. In vier dagen tijd gaan we door middel van masterclasses én opdrachten samen de drempel over en jouw online zichtbaarheid een boost geven. Want jij mag er zijn. En je hebt iets te brengen aan deze wereld! 

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze rond. In 2021 komt er waarschijnlijk weer een ronde. Wil je op de hoogte gehouden worden wordt dan lid van mijn Facebook groep.