1:1 Blogtraject

“Maak impact met jouw verhaal”

Je wilt starten met bloggen (of ben er al mee begonnen) omdat je graag beter gevonden wilt worden. Daarnaast vind je het een fijne manier om anderen te helpen en kun je hiermee ook nog jouw expertise laten zien. Je bent er dus, net als ik, van overtuigd dat bloggen zowel jou, je bedrijf als je doelgroep verder gaat helpen. En daarbij houd je ook nog eens van schrijven.

Maar wat nu? Hoe begin je? Of hoe ga je verder? Want wellicht ben je al gestart met bloggen maar blijven de lezers uit. Of je weet gewoon niet zo goed hoe je deze onder de aandacht brengt. Je steekt er liever niet teveel energie in, want straks levert het niks op. 

Ergens besef je jezelf dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken…

Deze zinnen spoken regelmatig door je hoofd:

Q
Er is toch al zoveel geschreven over mijn onderwerp, wat heb ik nog toe te voegen?
Q

Er staan al een aantal blogs online maar de bezoekers blijven uit, wat doe ik verkeerd?

Q

Dat bloggen kost wel erg veel tijd, kan ik dat niet beter ergens anders aan besteden?

Q
Zit er wel iemand op mijn verhaal te wachten?
Q

Hoe kan ik nu mijn expertise laten zien zonder meteen verkoperig over te komen?

Q

Hoe zorg ik ervoor dat mijn blogs gevonden en gelezen worden?

Hoe zou het voor je zijn als je zonder problemen weet wat je kunt schrijven en hoe je dit het beste onder de aandacht brengt?
Dat je vol zelfvertrouwen jezelf kunt laten zien en jouw verhaal daarbij naar buiten brengt?

Hoe zou het voelen als:

Je nooit meer verlegen zit om inspiratie?
Je geen twijfel meer voelt om hetgeen wat van binnen borrelt ook werkelijk te delen, omdat je weet dat je daar je volgers mee kunt helpen.

Je een duidelijke kapstok hebt voor je blog planning waar je altijd op terug kunt vallen.

Je weet hoe je blog zowel zichtbaar als vindbaar wordt en er meer bezoekers naar je site komen.

Je meer klanten krijgt door te bloggen, door jouw waardevolle content te delen.

Je ook nog eens leert hoe je vanuit je blogs content kunt maken voor bijvoorbeeld social media.

Je ECHT contact krijgt met je lezers, die vervolgens fan worden en uiteindelijk klant

Praktisch

 

Dit krijg je tijdens dit traject:

 

Twee keer een online 1 op 1 sessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessies gaan we in op jouw knelpunten die uit de vragenlijst komen (deze ontvang je vooraf). We brengen jouw verhaal in kaart en maken hier een contentplanning bij. En natuurlijk help ik je bij het opstellen van een blog door middel van een praktisch stappenplan en checklist. Deze kun je bij elke blog ernaast houden.

Vier (online) feedbacksessies van ongeveer 30 minuten. Dit is jouw kapstok, jouw stok achter de deur om niet alleen een plan te maken maar ook werkelijk actie te ondernemen. Je stuurt van te voren jouw geschreven blog op, ik geef er feedback op en deze bespreken we tijdens de sessie. 

Je ontvangt alle opnames van de online sessies die we samen hebben.

De feedback op de blogs krijg je ook op papier, inclusief (schrijf)tips voor een volgende blog. Eventueel redigeer ik je blog wanneer nodig/gewenst.

Een SEO- en blogchecklist, om zelf al je blogposts gemakkelijk en snel na te kunnen lopen op effectiviteit en de vindbaarheid van je berichten te optimaliseren.

De investering voor dit traject is €797,- excl btw.

Je mag dit bedrag ook voldoen in drie termijnen, vraag naar de voorwaarden.

Ik volg bij Nicole haar content traject en een van de dingen waar ik haar heel erg dankbaar voor ben is dat ze me helpt bij het schrijven van blogs. Ik had al ooit een blogcursus bij iemand gedaan, maar het lukte mij niet om de tips goed toe te passen en bleef ik me onzeker voelen hierover. Naast de blogtechniek vind ik dus de persoonlijke feedback die ze me op mijn blogs geeft heel fijn. Hier heb ik veel van geleerd en na een paar keer feedback te krijgen zag ik al snel verbetering in mijn blogs én ook in mijn zelfvertrouwen om blogs te schrijven. Het gaat nu veel efficiënter wat me ook weer tijd bespaard. Ofwel een aanrader!

Els van Dongen

Persoonlijk Groeicoach

Hoewel ik een aantal jaar geleden al een tijd succesvol geblogd heb heb ik me op mijn nieuwe blog in het begin erg zoekende gevoeld. Mijn hoop voor de live sessie met Nicole was dat we samen een kader konden neerzetten voor mijn blog van waaruit ik zelf mijn content kon gaan plannen en maken. Nicole gaf mij meteen het gevoel het samen met mij op te willen pakken. Ze had wat leuke opdrachten en vragen voor me, en met de antwoorden stelden we samen een kader. Ondanks dat ik die ochtend onwijs veel geleerd heb over content schrijven, google en de technische achtergrond van een site heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik een cursus volgde. Nicole was even onderdeel van mijn visie en met haar naast me kon ik aan de slag.
Marieke Collignon

Vorige week een 1-1 blogtraining gehad van Nicole! Ondanks dat ik al enkele jaren een actieve blogger ben, heb ik heel erg veel geleerd over SEO, het bedenken van een blogpost, brainstormen en ben ik op nieuwe ideeën gekomen! Nicole is een wandelende inspiratiebron met veel kennis en geduld. Daarom is zo’n training bij Nicole echt een aanrader!

Nadine van Spanje

Fotograaf

Wanneer moet je vooral niet starten met dit traject?

Als je toch niet van plan bent om je eigen content te creëren en dit lekker uitbesteed aan een virtual assistant.
Wanneer je niet bereid bent om ook maar iets persoonlijks over jezelf te delen.
Als je denkt dat je klanten cadeau krijgt bij elke tankbeurt en je liever geen moeite doet.
Als je denkt dat ik je precies voorkauw wat je moet doen en je het liefst nog wilt dat ik het uitvoer ook.

Toch nog aan het lezen? Dan heb ik vast iets bij je getriggerd… Waar wacht je nog op?