Als ondernemer wil je zichtbaar zijn voor je doelgroep. Mensen moeten je weten te vinden. Maar hoe doe je dat? En waar begin je? De basis van zichtbaarheid is content. In alle vormen die er zijn. Denk daarbij dan ook niet alleen aan blogs of pagina’s op je website. Maar ook nieuwsbrieven, social media uitingen, video’s, een flyer, visitekaartje, e-book en nog veel meer.

Om je alvast een zetje in de juiste richting te geven heb ik de 52 contenttips die ik in 2019 wekelijks op social media gaf verzameld en gebundeld in een e-book.

Daardoor heb ik voor elke week van het jaar een contenttip voor je. Kies bijvoorbeeld elke week een tip uit en ga daar mee aan de slag. Ze staan in willekeurige volgorde.

Als contentcoach help ik jou, als ondernemer, jouw verhaal te vertellen door de blokkades in het zichtbaar zijn weg te nemen en het creëren van content. Want het is ontzettend belangrijk om met je verhaal naar buiten te treden. Om echt connectie te maken met anderen, zodat je hen kunt inspireren, motiveren en activeren. Ik help je daarom niet alleen met het in kaart brengen van jouw verhaal en de belangrijke sleutelmomenten, maar ook met het creëren en delen van content en het inzetten hiervan op verschillende online kanalen.

Schrijf je in en ontvang gratis mijn ebook met 52 contenttips

Na het inschrijven ontvang je een mail waarbij je de inschrijving moet bevestigen. Doe je dit niet dan ontvang je ook niet de email met het ebook. Bij inschrijving ga je akkoord dat je ook verdere e-mails met tips en handvatten van mij wilt ontvangen. Uiteraard kun je op elk moment uitschrijven!