Tarieven

Mijn grootste focus ligt bij het bloggen. Bloggen is een prachtig marketingtool die je kunt inzetten. Want maar liefst 70% leert een bedrijf kennen door een blog. Doe er dus je voordeel mee.

Het liefst werk ik met pakketten. En daarin vind je dan ook weer diverse mogelijkheden. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte offerte voor je op te stellen, bijvoorbeeld bij een groot project.

Pakketten

Pakket 1: uitbesteden van bloggen

Mail me de blogonderwerpen, eventueel achtergrond informatie erbij en via telefoon (of Zoom) bespreken we de inhoud. Daarna ga ik voor je aan de slag!

Voor wie is dit pakket?

Dit pakket is voor ondernemers die zelf al een lijst met blogonderwerpen hebben maar geen tijd om ze zelf uit te werken.

Wat krijg je?

Drie uitgewerkte blogs
Seo geschreven
300 – 600 woorden per blog

De investering?
Introductie tarief: €225,-

Pakket 2: uitbesteden van bloggen inclusief brainstormen over onderwerpen

Weet je geen onderwerpen om te bloggen? Dan is dit pakket wellicht iets voor jou.

Voor wie is dit pakket?

Dit pakket is voor de ondernemers die graag willen bloggen maar geen idee hebben waarover. Daarnaast ontbreekt het hen ook aan tijd om alles te bedenken en uit te werken.

Wat krijg je?

Een Zoom sessie (of telefonisch) van een uur  
Twaalf onderwerpen specifiek voor jouw bedrijf om over te bloggen.

Drie uitgewerkte blogs
Seo geschreven
300 – 600 woorden per blog

De investering?
Introductie tarief: €297,-

Er is van alles mogelijk. Heb je andere wensen en/of vragen neem dan gerust contact met me op.

Cursussen

Ook ben ik bezig met het maken van een online programma. Hier zul je echter nog even op moeten wachten. Maar mocht je in de tussentijd toch al hulp nodig hebben, schroom het niet te vragen. Ik kan altijd samen met jou kijken naar wat jij nodig hebt en hoe (of) ik dit aan je kan geven. 

Andere tekstuele zaken

Naast het bloggen werk ik ook graag samen met zaken als webteksten, nieuwsbrieven, de over mij pagina, social media content en nog veel meer. 

Heb je dus andere tekstuele zorgen? Ik ontzorg je graag!

Gratis

Uiteraard zijn er ook al een aantal dingen te vinden op de site die je direct verder kunnen helpen. Zo vind je een lijst met 50 blogonderwerpen voor ondernemers, er komt nog een blog checklist aan en in oktober start er ook een gratis challenge. Neem dus snel even een kijkje op mijn “gratis” pagina